Publicitat
Societat · 29 d'Octubre de 2020. 10:47h.

Oriol soler formava part de Tsunami Democràtic

L'empresari demanava "ordres concretes"

Oriol soler formava part de Tsunami Democràtic

La interlocutòria del jutge assenyala que unes comunicacions entre Xavier Vendrell i Oriol Soler realitzada passat 17 de dicembre són "un indici sobre que podien estar vinculats a l'organització, direcció i execució de les accions que Tsunami Democràtic estava realitzant en protesta contra la sentència de l' Tribunal Suprem "i aunta que el contingut de la conversa pot estar relacionat amb la protesta que es va realitzar al Camp Nou a l'endemà coincidint amb el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid.

"De la intercepció de les comunicacions que afecten Xavier Vendrell el dia 2019.12.17 a les 18:48:46 hores aquest va trucar a Oriol Soler qui li va contestar que el trucava ell per l'altre costat. El fet que tots dos tractessin a tota costa de protegir les seves comunicacions era, de per si, un indici sobre que podien estar vinculats a l'organització, direcció i execució de les accions que Tsunami Democràtic estava realitzant en protesta contra la sentència de Tribunal Suprem. De fet, no resultava descartable que aquella conversa, el contingut van tractar d'ocultar, estigués vinculada a les mobilitzacions i reivindicacions que s'estaven organitzant per al dia que s'anava a disputar el partit de futbol del dia 2019.12.18 entre el FC Barcelona i el Reial Madrid CF a l'estadi Camp Nou".

"Va ser en la conversa interceptada en el vehicle de Xavier Vendrell el 2019.12.17 a les 18:32:26 horas en la qual es van aclarir aquests dubtes. Així en el minut 16:30 Oriol Soler va dir que el truca per l'altre costat. En aquesta conversa pel mitjà alternatiu Xavier Vendrell va dir que li explica ràpidament perquè sé que tens pressa, té un problema que no sap com resoldre. Parla que tenim l'equip de Mandela, que ja ha completat 120 persones, totes formades... Mandela està en contacte amb "Poeta Foix". Poeta Foix ha agafat a un personatge, de nom clau "Bou", que no sé ni qui és Poeta Foix, però m'és igual. Ha agafat a un tio que s'identifica com Bou, que està amb el tema de les bandes i l'ha posat a buscar gent per a 'xutar'".

"Mandela considera que estan posant en risc l'operació perquè és gent que no està formada, que no està posada en la situació, no té consciència que... i Oriol li diu, doncs fora Vendrell li va explicar que sí, fora, però el que no tinc clar és que si tenim una persona que està fent la formació, que és una persona que ha fet tot el que puguis imaginar al camp del Barça i, a més, es coneix perfectament com va tot, etc. Aquesta persona ha tingut enrabiades i qui està formant a tots, està enquadrada a tots i està donant les consignes de tot a tots...".

"Oriol Soler va comentar que vagin a per feina, ordres concretes, que vols.... Jo a les teves ordres al que Vendrell va dir que el més pràctic i el que tu faries, però tampoc tinc clar si és la manera, és agafar a Poeta Foix i dir-li: tots els teus no xuten i a prendre per cul... però crea un cisma entre Poeta Foix i Mandela, aleshores, si desautoritzem davant de la seva gent a Poeta Foix generem això i Poeta Foix té un equip, una xarxa de gent molt potent, no el podem cremar, jo no vull cremar a ningú".

"Més endavant, Oriol Soler va afegir que no i quatre hores abans, és així de senzill, és aquest el tema explicant Vendrell que a més se li ha dit: la gent teva que hagi d'anar a xutar que vagi a tal punt, que s'identifiqui amb tal nom i se li ha de formar i llavors ha dit (Poeta Foix): d'acord, aniran 8 persones. Oriol Soler li va preguntar que si Poeta Foix és el pare "pare" de Basté i Vendrell va respondre que pare Basté és el cap de tots..."

"Que Oriol Soler té capacitat de decisió s'acredita quan va afirmar que llavors... si vol que ho faci jo, atureu-lo, és a dir no hi donem més voltes, ho pararem i ja està, és que no li podem donar més voltes, ho fem de bon rotllo, jo crec que ho podem parar de bon rotllo, de veritat. A continuació, Soler li va dir a Vendrell que ja, però no ens compliquem la vida Xavi, ai! Indivo (l'anomena Xavi i acte seguit es dóna compte i el crida pel seu àlies "Indivo") ".

"Vendrell li ordena que miri de temptejar com està el tema, intentem evitar una crisi, no generem una crisi per això, però intentem també, que tots entenguin que cal fer les coses bé i que no passa res que el Poeta ha fet la seva feina i ha buscat a la gent, però si l'ha trobat tard, que tard no pot ser... Com és sabut durant el partit de futbol es van llançar pilotes al camp amb adhesius de Tsunami Democràtric i el missatge Spain, sit and talk. Aquest va ser el missatge que Oriol Soler havia utilitzat en un tuit del 2019.11.01 a les 12:56 hores considerant fer visible que Tsunami som tots, especialment el dia 9 de novembre, dia de reflexió anterior a la celebració de les eleccions generals a Espanya. Això al costat de la seva conversa amb Vendrell no deixa excessives dubtes que Soler s'integra en aquest moviment".

"A través de fonts obertes es té coneixement que Oriol Soler seria un dels ideòlegs del procés o cervell a l'ombra dissenyant l'estratègia de llançament, desenvolupament i comunicació del referèndum il·legal de l'1-O. De fet, al Jutjat d'Instrucció nº 13 figuren converses telefòniques de Soler amb Josep Maria Jové Lladó, llavors secretari general de Vicepresidència, Economia i Hisenda, en relació a preparatius del referèndum i difusió del missatge independentista, converses que es van incorporar, igualment, a la causa especial que es va seguir al Tribunal Suprem".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Benet S., Barcelona, 31/10/2020 - 15:34

La covardia del kapos que dirigeixen al ramat a toc de xiulet es colossal. Ordenen posar gent gran i criatures com a barrera humana el dia de la vergonya, l'1-O ho confirma plenament. Ells rapapellats en els sillons dels despatxos i el ramat a rebre xarop de bastó, i per coronar l'enganyifa els kapos fugint del pais el Vivales dins un maleter...

#5 Galba, Barcelona, 29/10/2020 - 19:57

Poeta Foix, Mandela, bit-coins, soldats russos, Indivo, globos, mossos d'esquadra... Una cosa tant surrealista nomès pot sortir del cap dels liders del independentisme i per tant segur que es veritat.

#4 Soraya, Barcelona, 29/10/2020 - 18:57

Tsunami... en liquidació!

#3 Otto Von Kagarren, Rastenburg, 29/10/2020 - 15:37

"Walküre.Walküre.Walküre."

#2 marc, barcelona, 29/10/2020 - 12:53

Los caciques ordenan y la borregada obedece,menuda secta que son, solo asi se entienden como tragan con todo,estaria bien que pusierais las conversaciones de vendrell donde habla de la recalificacion de sus terrenos y como mandaba sobre varios consellers para que le facilitasen las cosas, salen en el pais...y el padre de baste por ahi.