Societat · 2 de Gener de 2023. 17:39h.

Pablo Hasel acusa el Govern de "desatenció mèdica"

"Tractat pitjor que violadors i pederastes"

Pablo Hasel acusa el Govern de "desatenció mèdica"

Pablo Hasel a la presó de Ponent (Foto: @albertbotran)

El raper Pablo Hasel ha denunciat el tracte sanitari que rep a la presó de Ponent i en una carta ha acusat el Govern de "desatenció mèdica". "Tractat pitjor que violadors i pederastes", sentencia.

Hasel relata que "l'altre dia no em vaig poder fer una colonoscòpia perquè els Mossos volien estar al meu costat despullat amb el tub posat". "Una humiliació més. Fins i tot adormit per l'anestèsia em volien tenir emmanillat", remarca.

El raper critica que "així es comporta el Govern amb un pres polític conseqüent" i qualifica la presó de Ponent d'"inhumana". "Em provoquen forts problemes estomacals per les condicions de la presó i a sobre després d'esperar i lluitar un any per les proves, em fan això", lamenta.

Pablo Hasel està a la presó des del 2021 per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona. Arran d'aquests fets que denuncia el raper, la Plataforma Antirepressiva de Ponent han fet pintades a la seu d'ERC de Lleida acusant-los de "carcellers".

24 Comentaris

#25 Tonet del Bages, Vilaseca, 03/01/2023 - 19:04

Ver cómo este muchacho se ha degradado en el chapapote okupa y quinqui es para que el Governet de Catadisney se lo haga mirar.

#24 El azote de los necios, Barcelona ( España ), 03/01/2023 - 12:33

A los traidores ni agua.... cuando hayas cumplido pena, te vas de este continente, en Europa ni España serás bien recibido.

#23 El rulo carioca, Sarandonga, 03/01/2023 - 11:02

El Sr. Hasel en su carta a los Reyes Magos ya les ha pedido un juego de lavativas chinas de diferentes formas y colores lo que le da derecho a una colonoscopia gratis en la intimidad.

#21 Doctora Eduvigis Dimpanel, Balneario del doctor Crateris , 03/01/2023 - 10:01

Al Sr Hasel yo le recomendaría una terapia a base de lavativas. En el Balneario del doctor Crateris disponemos de varios regímenes alimenticios a base de brotes de broccoli y quinoa desestructurada que combinados con duchas escocesas de agua helada y ultramegalavativas para dejar el colon como los chorros del oro le devolverán la salud perdida

#21.1 Papitu Pupuput, No riguis., 03/01/2023 - 15:57

Sra. Dimpanel: al Balneari del Doctor Crateris fan colonoscòpies? És per a un amic que se la vol fer per la privada. Tenen personal invident? És que el meu amic no vol que li vegin el dudu mentre se la fan. Gràcies.

#20 Juan Garcia, Ciutat de la Justícia, 03/01/2023 - 09:21

Pèsim article. El txitxarel·lo del Hásel no està a la gàbia per injúries a la corona, no hi hagués entrat mai per aquest delicte. Hi està per agredir un testimoni durant el judici. És escòria humana, esperem no surti mai de la garjola.