Publicitat
Societat · 15 de Febrer de 2022. 09:52h.

Pablo Hasel acusa ERC i Junts de deixar-lo tirat

"Em van dir que volien ajudar-me, però m'ho han posat encara més difícil"

Pablo Hasel acusa ERC i Junts de deixar-lo tirat

Pablo Hasel a la presó de Ponent (Foto: @albertbotran)

El raper Pablo Hasel ha criticat la "falsedat" de membres d'ERC i JxCat que l'han visitat a la presó de Ponent, on va ingressar fa un any després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra al Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL).

Hasel els hi ha retret en una entrevista a l'ACN que "em van dir que volien ajudar-me però, a la presó controlada per ells, m'ho han posat encara més difícil". "Vaig passar gairebé cinc mesos en aïllament encobert", explica.

També relata que ha renunciat al programa de tractament penitenciari perquè l'únic que busca és el penediment, "l'objectiu de la repressió", diu. "És intolerable que en una presó del Govern se'm vulgui fer una rentada de cervell", sentencia.

Pablo Hasel denuncia que no pot gravar les noves cançons, "ni tan sols les que no són reivindicatives", perquè, "a diferència d'altres presos, no em deixen". "Aquesta és la llibertat d'expressió en una presó de la Generalitat" lamenta.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, va visitar el raper el 2 de març de l'any passat quan encara era portaveu JxCat al Congrés i en un tuit va detallar que "sortim d'una llarga i profitosa conversa amb Pablo Hasel a la presó de Ponent on hem conversat de política, d'antirepressió i dels que fan de crossa al Règim del 78".

També va rebre el 8 d'abril la visita d'una delegació d'Esquerra formada per l'eurodiputada Diana Riba, la senadora Sara Bailac, el diputat Pau Morales i la portaveu nacional de les JERC, Kènia Domènech i van exigir al Govern espanyol que no el "deixi passar ni un dia més" a la presó.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#50 Kropotkin, Bic, 16/02/2022 - 09:38

Si los de la gene fuesen serios, le pondrían un programa en TV3 para que se conozca mejor su vida en la cárcel... Jua, jua, jua,...

#49 Juan Ricart, Barcelona, 15/02/2022 - 20:39

¡Pero, Pablo, con esas carnes y cara de cochinillo, seguro que has hecho un montón de colegas ahí dentro!

#48 Beto , Tortosa, 15/02/2022 - 18:00

Ahora te das cuenta que eres el tonto útil de la burguesía catalana?

#47 Sebastian, Barcelona, 15/02/2022 - 17:40

¡Se siente! ¡Haber elegido susto!

#46 Masias , Mis posaderas , 15/02/2022 - 17:07

Un año de pensión completa gratis y encima sale con las almorranas puestas a plano

No se que mes le puede pedir a la vida