Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2018. 14:35h.

Pablo Hasél no pagarà la multa

"No la puc assumir i en cas que pogués tampoc pagaria com desobediència a una injustícia"

Pablo Hasél no pagarà la multa

El raper Pablo Rivadulla, més conegut com a Pablo Hasél, ha estat condemnat a dos anys i un dia de presó, amb l'agreujant de reincidència. Inclou un any de pena multa de 24.300 euros per injúries a la Corona i a les forces i cossos de seguretat de l'Estat. En referència a la mateixa ha dit "no puc assumir la multa i en cas que pogués tampoc pagaria com desobediència a una injustícia".

El raper podria ingressar a presó després de ser confirmada aquesta última sentència pel TS, perquè ja va ser condemnat per enaltiment del terrorisme l'any 2014 per difondre a través del seu canal de Youtube diverses cançons en les quals elogiava a membres de grups terroristes; per tant hauria d'ingressarcinc anys.

Hasél ha manifestat que "sovint es diu que la llibertat d'expressió està en risc. Jo crec que no, no hi ha llibertat d'expressió perquè cap de nosaltres pot criticar la monarquia, la brutalitat policial o l'església, sense que existeixi a possibilitat de ser condemnat per això".

"La forma de combatre aquesta censura és no autocensurar-nos que és el que voldrien, no deixar-nos vèncer per la por, i continua sent molestos per un règim enemic de la democràcia", ha manifestat, durant la presentació del programa complet de la Setmana de la Llibertat d expressió per part de la plataforma "No callarem".

El programa comptarà amb accions descentralitzades arreu de l'Estat que evidenciaran "la violació reiterada d'aquest dret fonamental". Actrius, periodistes, cantants, poetes i persones de tots els àmbits de la cultura seran les protagonistes d'aquesta setmana històrica de reivindicació que culminarà amb una gran acció, també transversal.

Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 M, Sabadell, 04/04/2018 - 23:34

Cada cual se busca la publicidad como mejor le parece, lo que ocurre es que todo tiene un precio, y hay que pagarlo.

#8 Jaime, Barna, 04/04/2018 - 19:02

Ningún derecho concede el derecho a vulnerar el resto de derechos.

#7 sr Pepito, Lerida, 04/04/2018 - 18:17

El padre de este niño de papá tiene un próspero negocio de desinfección de plagas y de desratización.Se ve que el hijo de tanto estar en contacto con el veneno contra las ratas ha debido de hacer una extraña mutación.

#7.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 04/04/2018 - 20:09

¿Y teniendo un negocio de desratización tiene un hijo asi? No debe trabajar muy bien.

#6 Bolskan, Alnorte, 04/04/2018 - 17:33

Pues nada..., un disgusto enorme que me he llevado. Que lo disfrute en prisión, que cuando salga seguirá teniendo la pasta de sus padres para seguir "jugando" a la revolución.

#6.1 poble sec, bcn, 04/04/2018 - 18:53

Pare millonari . jugando a progre

#5 Tete cohete, Barcelona, 04/04/2018 - 17:13

Una cosa es criticar y otra es hacer apologia al terrorismo o amenazar. A ver si nos enteramos