Publicitat
Societat · 29 de Febrer de 2016. 09:59h.

Pacte tàcit entre la Guàrdia Urbana i els manters

Els venedors ambulants es traslladen a les estacions de Metro per no ser molestats

Pacte tàcit entre la Guàrdia Urbana i els manters

Manters, a l'estació de Metro

Manters han començat a utilitzar les estacions de Metro, com aquesta de Plaça Catalunya, davant de la pressió de la Guàrdia Urbana a l’exterior. Els venedors ambulants, en efecte, se situaven en aquesta cantonada amb Ronda Universitat, probablement una de les més transitades de la ciutat, però la presència d’agents policials ha fet que traslladessin la venda de productes falsificats a l’interior.

Els venedors ambulants i la Guàrdia Urbana han assolit, de facto, un pacte tàcit: els agents no hi accedeixen per evitar problemes i els ‘top manta’ no ocupen l’exterior de la Plaça Catalunya. 

Els agents de seguretat privada de Rodalies, òbviament, tampoc hi intervenen perquè ja tenen prou feina intentant controlar els que es colen a la xarxa ferroviària. Tot plegat malgrat que tots els productes que s’hi venen són falsificats com bambes, bosses de mà, pel·lícules i samarretes del Barça.

Manters, a l'estació de Metro

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Vallesana, ex-passejant de Barcelona, 01/03/2016 - 10:54

bravo, sra. alcaldessa: entre les aglomeracions de turistes, el gris monocultiu comercial de franquícies i cadenes, i el "tot s'hi val" dels manters, heu aconseguit foragitar persones que, com jo, veníem de comarques limítrofs a passejar, mirar botigues i prendre algo.

#5 Juan, Terrassa, 29/02/2016 - 18:21

Que hipocresía hoy han dado en las noticias el golpe de la Policía Nacional contra las mafias CRIMINALES que falsifican los objetos que venden los Monteros el grupo apresado es marroquí y se han llevado crudo más de tres millones de euros para su rey Mohame y aquí la pe?a comprando cómo imbeciles

#4 magrab, Barcelona, 29/02/2016 - 13:38

Els manters ja han intentat tornar al Portal de la Pau. El dissabte uns 7 van desplegar al pas de vianants, i després uns quants més van arribar.

La policia allí va fer d'observadors i el mercat legal va trucar als mossos per fer-les marxar. Aquesta vagada s'han anat. Ha començat l'estiu ...

#2 CAOS!, bcn, 29/02/2016 - 10:41

Això serà un caos !!

Milers de persones caminant en pocs m2, si ja de per si costa caminar per allà, ara amb ple de mantes pel terra serà gairebé impossible... per pura física !!!

#1 Calimero, Barcelona, 29/02/2016 - 10:13

El barsa estará encantado que vendan su marca sin licencia... Bienvenidos a Bombaycelona.. que ganas tenemos de comer un curry casero en medio de plaza cataluña hecho por cocineros autoctonos de la india y con las mismas normas sanitarias...