Publicitat
Societat · 2 de Setembre de 2021. 17:36h.

Pallissa quasi mortal a Matadepera

L’agressor d'origen magrebí queda en llibertat amb càrrecs

Pallissa quasi mortal a Matadepera

Un menor de 17 anys està greument ferit després de ser apallissat per una persona major d’edat, que no disposava de DNI i tenia aspecte magrebí, dissabte passat durant la festa major de Matadepera (Vallés Occidental). Els fets van succeir durant un botellot massiu a la localitat, en el qual hi van participar al voltant d’un miler de persones.

El menor va ser agredit amb violència i posteriorment ingressat a l’hospital després de quedar inconscient a conseqüència dels cops rebuts. Un d’aquests cops va ser amb una ampolla de vidre, que li van estavellar al cap.

L’agressor va intentar clavar aquesta mateixa ampolla a la zona abdominal del jove, però sortosament els amics ho van impedir. Tot i la gravetat dels fets i la claredat de l’autoria dels mateixos, es va resoldre que l’agressor no ingressés a presó i ha quedat en llibertat amb càrrecs, malgrat que Fiscalia va demanar presó comunicada i sense fiança per a ell.

Matadepera, amb una població de prop de 10.000 habitants, té una renda mitjana bruta per habitant de més de 218.000 euros, segons dades de l’Agència Tributària. És la localitat catalana amb major renda per càpita de Catalunya, seguida a molta distància de Sant Just Desvern (59.000 euros) i Sant Cugat del Vallès (57.000 euros).

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, PROHIDO PROHIBIR VALE , 05/09/2021 - 19:42

Viven mucho mejor en Catalunya LOS DELINCUENTES ,Los Immigrantes ,Refugiats que les Familias Catalanes RESPECTO A COSAS PROHIBIDAS ,Esta PROHIBIDO HIR EN BICICLETA POR ENCIMA LA ACERA y lo asen no los multan Haora ban hasta con patinete electrico EL PEATON EN PERILL .Hay Paises Ciudades PROHIBEN TIRAR LA COLILLA AL SUELO Aqui NO LO HASEN

#13 Sergi Sergio, Barcelona, 03/09/2021 - 14:52

Asi nos va con estas leyes de chichinabo, en libertad con cargos, a este cuando lo quieran juzgar ya no lo van a encontrar y casos asi hay a patadas, ya lo pueden ir buscando que a este ya no le ven el pelo mas.

#12 Yomismo, Sevilla, 03/09/2021 - 12:10

Me gustaría que e-noticies informara sobre el problema que tienen en La Guárdia d´Urgell cn dos casas ocupas y si tienen algo que ver que haya dos casas vacías ocupadas con que el municipio lo gobiernen las CUP. La connivencia entre determinados partidos y determinados delincuentes es muy palpable en Cataluña.

#11 Alfonso, Barcelona , 03/09/2021 - 10:43

Es urgente una renovación de jueces y fiscales en este país. Están más de parte del mal que del bien.

#10 Neferu, Barcelona, 03/09/2021 - 10:37

¿ En libertad con cargos? ¡¡ Expulsado y en la frontera de su país debería de estar ya!!!! Aquí se viene a prosperar, a respetar , y si incumple las normas...a su país.