Publicitat
Societat · 31 de Gener de 2013. 11:43h.

Palma renega del seu "duque em-Palma-do"

L'ajuntament sol·licita al Rei que Urdangarin deixi d'utilitzar el títol de Duc de Palma

Palma renega del seu "duque em-Palma-do"

Els ducs de Palma, en una foto d'arxiu

L'Ajuntament de Palma ha sol·licitat a la Casa Reial que Urdangarin deixi d'utilitzar el títol de duc de Palma després de les últimes notícies sobre el cas Nóos i els correus difosos per l'exsoci del marit de la infanta Cristina en què Urdangarin es feia mofa del seu títol en signar com "duque em-Palma-do".

La sol·licitud de l'ajuntament arriba just després que el mateix Govern municipal anunciés la seva intenció de retirar el nom dels ducs de Palma a la Rambla de la ciutat. "L'Ajuntament capacitat de definir el que consideri més oportú per als ciutadans", va sostenir el consistori mallorquí dies enrere.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sansito, Lima, 01/02/2013 - 13:38

El tio con lo grande que es la debe tener gigante ! I empalmado debe ser espectacular.... la infanta se lo debe pasar en grande. Je je...

#3 anna, Barcelona, 01/02/2013 - 09:47

Bé que van acceptar (a Palma) el títol que el rei es va inventar quan es van casar! Per què llavors sí i ara no? Tot plegat forma part del teatre de la monarquia a la qual li paguen vacances, palauets, iots, etc. Doncs mira, va en el mateix paquet.

#2 laila, bcn, 01/02/2013 - 08:33

M'adreço a l'Ajuntament de Palma : Que fàcil és treure una plaqueta i que difícil era denunciar-ho i reprovar els qui van contractar amb ell? Tenim el corrupte, però falta el corruptor.

#1 perspicaz, BCN, 31/01/2013 - 12:57

Pues ahora que empieza a estar Realmente jodido, no se si el Duque va a poder mantenerse em-Palma-do