Societat · 18 de Gener de 2022. 18:12h.

Pals de cec del Govern amb el covid

Treu ara ell toc de queda després de ser l'única comunitat que el va aplicar

Pals de cec del Govern amb el covid

El Govern ha anunciat aquest dimarts que la comissió delegada en matèria de covid ha aprovat eliminar la limitació de la mobilitat nocturna d'1 de la matinada a 6 del matí, a partir de la mitjanit de dijous a divendres.

La decisió arriba després que Catalunya fos l'única comunitat que tornés a implantar el toc de queda el passat mes de desembre, just abans de les festes de Nadal. "Ha estat útil, òbviament. El que passa és que ha estat útil, però es considera que amb l'actual situació de la pandèmia ja no ho és", ha assegurat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en roda de premsa.

Tanmateix, el Govern ha decidit mantenir durant una setmana més la resta de les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre. "L'objectiu d'aquesta pròrroga és mantenir la reducció de la interacció social i el moviment de la ciutadania, per frenar l'ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial al sistema sanitari", ha explicat l'executiu en un comunicat.

D'aquesta manera, es mantindrà durant set dies més la limitació de les trobades socials, la capacitat màxima a l'interior de bars i restaurants continuarà sent del 50% i del 100% a les terrasses, l'aforament a comerços, empreses de serveis i instal·lacions i equipaments esportius tancats serà del 70%. Els locals d'oci nocturn romandran tancats, mentre que l'aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa serà del 70%.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Sergi Sergio, Barcelona, 19/01/2022 - 16:59

Estos fanaticos estan encantados con el Covid, prohibiciones a todo tren, restricciones a todo tren, ordeno y mando, ahora prohibido esto, ahora esto otro y asi semana tras semana barra libre de prohibiciones y restricciones, que no sirven para nada, da igual, la cuestion es hacer ver que hacemos algo, sigue el engaño, la estafa y el abuso de poder

#4 Carme, Barcelona, 19/01/2022 - 12:26

Ai sr.Argimon i companyia de veritat marxin tots cap a casa per què ho fan tot malament, per no ser igual que la resta de comunitats,bé i ara qué, ja han deixat a la gent que treballa a l'oci nocturn sense feina una temporadeta més,però qué més els hi dona a vostès si cada més van cobrant,espero que a l'hora de votar srs.afectats s'ho pensin

#3 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 18/01/2022 - 19:35

Bueno, bien, no? Libertad!

#3.1 Sergi Sergio, Barcelona, 19/01/2022 - 17:01

No te autoengañes, quitan el abuso del toque de queda pero mantienen la orden de cierre de todos los locales a la 1, o sea un toque de queda indirecto, de tapadillo, siguen los abusos.

#1 Marc de Vich, Vich, 18/01/2022 - 18:27

A ellos les gusta el autoritarismo, son incapaces, de aglutinar gente para realizar proyectos diversos, complicados y laboriosos, que requieren la aportación de todos, Ellos generalmente, ya se definen como lideres, con malas formas y modales, y si se pierde dinero no hay problema, lo paga papa España. Abrid los ojos, porque esto lleva asi mucho T