Publicitat
Societat · 25 de Gener de 2010. 15:12h.

Pals de cec del PP amb la immigració

Camacho modera la seva postura després de la visita de Rajoy

Pals de cec del PP amb la immigració

Rajoy i Camacho, divendres passat

En matèria d'immigració a quin PP hem de creure? a l'alcaldable per Badalona, Xavier García-Albiol, que defensava ja el 2002 no empadronar immigrants i que ha donat suport a l'Ajuntament de Vic? a l'alcaldable del PP per Barcelona, Alberto Fernández Díez, que es partidari també d'una línia dura, sobretot al Raval? o a Esteban González Pons, el portaveu, que defensava que los inmigrantes están haciendo lo mejor para que el país salga adelante?".

La mateixa presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha modulat també el seu missatge després de la visita de Mariano Rajoy divendres passat. Camacho, en declaracions a TVE, ha posat més emfasi en la reforma de la Llei d'Estrangeria que en l'empadronatment "per evitar migraciones massives i incontrolades"-

Fins i tot ha acusat el PSOE a afirmar que "em sorprèn que aquest debat només es dirigeixi cap al PP, perquè els que a Vic negaven aquest empadronament eren altres formacions, com ara el PSOE, i ningú ha sancionat a aquests representants".

En canvi, el dia 16, afirmava en una visita al barri del Raval de Barcelona, que "els padrons no poden ser la porta d'entrada per a la immigració il legal". També va criticar que "el pacte nacional per la immigració és paper mullat i no ha servit per integrar els immigrants ni frenar la immigració il legal, s'han creat més guetos i marginalitat".

"La millor manera de defensar la immigració legal i integrada és evitar la immigració il legal amb tots els instruments de l'estat de dret". "Mentre ens dediquem només a parlar dels drets dels immigrants i no de les seves obligacions, no aconseguirem una veritable integració social de la immigració legal", va sentenciar.

Per la seva banda, el vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, va manifestar el passat 18 de gener que "el que han de fer els municipis és complir la llei", encara que va opinar que la legislació sobre el padró és "confusa" i " convindria ser aclarida "amb l'objectiu de" no seguir incentivant la immigració il legal a Espanya ".

"Els polítics no hem de caure en l'error de desviar la culpabilitat als immigrants, la responsabilitat és dels polítics no és dels immigrants", va subratllar González Pons, qui va assenyalar que els immigrants han vingut a Espanya a treballar i "estan fent el millor que poden perquè el país surti endavant perquè també volen que sigui el seu ".

Per contra, el regidor del PP a Badalona, Xavier García Albiol, va afirmar en una entrevista a e-notícies que "si fos alcalde no s'inscriuria immigrants sense papers", atès que "la immigració il legal crea inseguretat". També va acusar el govern de Badalona-format per PSC i CiU de "convertir alguns carrers en guetos".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 josepxicot, barcelona, 26/01/2010 - 18:20

La Camacho,seguin la via de l´Espe de Ma
drid,que diu que gràcies als immigrants
tots anem bè,con els socialistes,a la recer
ca del vot dels de fora.Bè ells s´ho troba
ran,aquí el vot del treballador català cap
els que defensen lo nostre,PxC

#6 Rafel de Rubí, Rubí (Països Catalans), 26/01/2010 - 10:19

Els catalans, mai no votarem un partit feixista . Independència ja per a totes les nacions colonitzades per estats estrangers!

#5 Kiko, Blanes, 26/01/2010 - 08:12

Yo me quedo con lo que dice Sánchez Camacho y Albiol

#4 Jordi de Canet, CANET, 25/01/2010 - 20:00

No entiendo como los partidos van a remolque de Plataforma x Catalunya de Anglada....

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 25/01/2010 - 19:05

No hay peor ciego que el que no quiere ver