Publicitat
Societat · 12 de Juny de 2022. 11:04h.

Pals de cec d'ERC amb el Quart Cinturó

Fa dos anys demanava "acabar" les obres de la B-40

Pals de cec d'ERC amb el Quart Cinturó

ERC ha variat la seva postura davant el Quart Cinturó amb les obres de la B-40. La formació va publicar divendres un comunicat en el qual assegura que "no accepta perpetuar models de mobilitat caducs a Catalunya", per tant, fa "una proposta de mobilitat alternativa al Quart Cinturó (B-40)".

La formació republicana diu que el Quart Cinturó és "una nova autopista que no resol les necessitats reals de la mobilitat dels Vallesos i que obvia la realitat d'emergència climàtica i de crisi energètica que patim".

El partit proposa "fomentar el transport públic, especialment el ferroviari", ja que expliquen que "els Vallesos són la regió metropolitana europea amb menys transport públic, un 16% de transport públic versus 84% transport privat".

Segons afirma ERC en el seu comunicat, es tracta d'un "posicionament històric" del partit. Tanmateix, fa dos anys demanava "acabar" amb les obres de la B-40 mitjançant una moció al Senat.

La portaveu dels republicans al senat, Mirella Cortès, va afirmar llavors que "portem nombrosos retards en la construcció". "Fa 13 anys que hauria d'estar completat el tram de la B-40 entre Abrera i Viladecavalls. En lloc d'això hem obtingut incompliments i unes obres en estat deplorable amb el territori trinxat", va assegurar en una piulada.

Cortès va defensar llavors la finalització d'aquest tram de la B-40 com una "obra clau que milloraria la mobilitat de la segona corona de Barcelona i també de les comarques de la Catalunya Central", un posicionament que es contradiu amb el comunicat que el partit va publicar aquest passat divendres.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, andorra, 13/06/2022 - 13:48

q monten un club con los amigos de lamban en Aragon, q lleva 20 años haciendo tramos hacia pamplona desde jaca, q esta incompetencia no es exclusiva del separatismo catalan, si no q es algo generalizado entre todas las taifas y los señores feudales o caciques, q las gestionan. No la han hecho, pq se han gastado el dinero en pesebres separatistas.

#8 Patumeiro, Sant Patumet, 12/06/2022 - 18:27

pero q no os dais cuenta q los politicos nacionalistas catalanes necesitan gasolina para sacar votos? Necesitan cualquier excusa para dar imagen de victimismo. España nos roba, España no hace obras, etc. Todo es un cuento. En otras comunidades autonomas se hacen mas obras porq todas las instituciones se ponen de acuerdo y van de la mano. Aqui no

#8.1 pepe, andorra, 13/06/2022 - 13:50

esta obra no se ha hecho pq a alguien de muy arriba no le interesa q se haga, opcion uno, o pq el dinero q se debian gastar en eso, se lo han gastado en pesebres varios, eso si, cuando habia q darle una autopista de manresa a los compis, la hicieron en tiempo record, q para eso si hay pasta. Mientras haya votantes tontos, los listos viviran.

#7 Masias , Mis posaderas , 12/06/2022 - 18:10

Las cosas de palacio van despacio ( pero más rápidas que en Noreste )

Lo normal en cualquier pais democrático es que para saber el número de pedruscos y carrilladas de arena que hay que echar en la carretera se organice un Referendum para consultar a la ciudadanía

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 12/06/2022 - 15:46

El cuarto cinturón que compra Junqueras y no le va.

#5 Conxita de Riudecols, Riudecols, 12/06/2022 - 14:53

L'única cosa que tenen clar i que fan molt bé és marejar la perdiu i tocar els pebrots. En això són mestres.