Publicitat

Treballadors del Prat amb màscares

Treballadors de l'aeroport  de Barcelona carreguen les maletes protegits amb màscares i guants davant l'alerta internacional de l'Organització Mundial de la Salut pel brot del coronavirus. El Ministeri de l'Interior ja ha començat a repartir màscares i guants als agents de la Policia i Guàrdia Civil destinats als aeroports, segons un informe de la Prefectura de Prevenció de Riscos Laborals del ministeri.

El primer cas de coronavirus a Espanya s'ha confirmat a l'illa de La Gomera, a les Canàries. Es tracta d'un ciutadà alemany que està ingressat i aïllat a l'Hospital Nuestra Señora de Guadalupe de l'illa. El pacient forma part d'un grup de cinc persones que la conselleria de Sanitat del govern autonòmic tenia en observació al conèixer que havia estat en contacte amb un infectat del virus a Alemanya.

La Xina ha confirmat més de 250 morts i més d'11.700 persones contagiades pel nou coronavirus que es va detectar en un mercat de marisc i peix de la ciutat de Wuhan al mes de desembre passat. Es transmet per via aèria, però també a través del contacte humà, d'objectes i substàncies que hagin estat contaminades.

Treballadors del Prat carreguen les malestes amb màscares i guants
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , ZAPATERO TAMBIEN DECIA QUE EN ESPAÑA NO HABIA CRISIS ECONOMICA TODO IBA BIEN CUANDO DICEN NO PASA , 02/02/2020 - 05:30

EL Govern Espanyol Y el català diuen no passa res , pero la Gent ja n o va tan a menjar a Restaurants Xinesos de la China , EL COMERÇ DE LA XINA CHINA a España y a Catalunya .Ja nota EL PANIC DE LA GENT .Ja tenen perdues de clientela Y aixo que no pasa res con diu el Govern Español y el Català Claro ZAPATERO

#4 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 01/02/2020 - 12:53

dinero esperando que te lo aporte tu pareja, bandarra de 2 metros.

#3 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 01/02/2020 - 12:53

y PDECat o JxCat o todos los nombres que utilicéis.
Se puede ser Dr. en estadística por Universidades de Renombre pero ganer una mierda por estar tronado, por más que la pareja trabajó en el ámbito administrativo sanitario o que la ex-pareja trabaje en dicho ámbito.
Y luego ser socialista de bocata llevando los hijos a la concertada y querer muc

#2 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 01/02/2020 - 12:49

que la gente "l'espitxi" es la forma de crear empleo.
Según los capitostes que nombraron UP y PSOE, dicen que todo está controlado: será verdad al 99,99% pero si en caso que se dé y se propague no es una contaminación lineal si no exponencial, por lo que el alcance sería enorme.
Por los recortes en caso de maldades no hagáis autrocrítica aq

#1 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 01/02/2020 - 12:45

Y en cambio desde el Ministerio de Sanidad o como ahora le llamen Pedro y Pablo Manuel además de coaligados, dicen que no pasa nada. Pero la peña está giñada, en el sentido que no pueden ir a tomar el sol sin un pañuelo en el cuello, porque una cosa es morir en China y otra aquí, por no creerse la alarma y en Cat, doblemente por los recortes. Igua