Publicitat

La portaveu va afirmar fa menys d'una setmana que els casos de Lleida estaven controlats

Paraula de Budó

La Generalitat va ordenar diumenge el confinament perimetral de la comarca del Segrià. La mesura es va prendre cinc dies després que la portaveu del Govern, Meritxell Budó, afirmés en la roda de premsa posterior al Consell Executiu de la setmana passada que tots els brots de Lleida estaven controlats.

"Pel que fa a les darreres dades de Salut de Lleida jo em remeto a les explicacions que facin des del departament de Salut. Em consta que s'estan controlant, em consta que s'hi està treballant", va dir.

"S'estan controlant aquests brots que hem tingut a la zona de Lleida, però m'estimo més que les dades les donin des del departament de Salut", va afegir, a més de revelar que durant la reunió del Govern no s'ha tractat el tema.

La situació és similar quan la Generalitat va ordenar el tancament de la Conca d'Òdena el 13 de març. Tres dies abans. El 10 de març, va reclamar no fer "alarmisme" amb el coronavirus perquè, segons va indicar, a Catalunya "tenim els casos controlats, tenim els positius amb traçabilitat, sabem d'on venen aquestes infeccions, és molt important; i sabem que podem controlar els contactes". "Això és el que ens diferencia d'altres llocs on ja s'ha perdut aquest control", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pepe, andorra, 09/07/2020 - 03:04

conociendo el percal, seguro q lo q esta pasando no tiene nada q ver con lo q dicen, la cuestión es q los temporeros q recogen la fruta, la mitad de otros años, no dan abasto y no se puede recoger toda, por tanto, el q primero la recoge, es el q la vende, si la recoges después ya no puedes cobrar lo mismo. Y de paso, el Rey q esta por Huesca, no va

#3 Aclaración, Barcelona, 07/07/2020 - 08:08

Pero no es culpa suya, la culpa del descontrol es del Estado Español. Si ya fueramos Republiqueta independiente el virus tendría los días contados.

#2 Jacint, Viladecans, 07/07/2020 - 08:07

No controles mi forma de gobernar porque es total
No controles mi forma de explicar porque es total...
Sra- Budó, Uds. no controlan no solo el virus.

#1 Galba, Barcelona, 06/07/2020 - 23:16

Son uns cracks! Els millors! La raça catalana es la unica a tot el mon que no s'equivoca mai!