Publicitat
Societat · 27 d'Agost de 2012. 20:58h.

Pasqual Maragall es fa sobiranista

Participarà en el vídeo de promoció de la manifestació de la Diada

Pasqual Maragall es fa sobiranista

Pasqual Maragall, en una foto d'arxiu

L'expresident del Govern, Pasqual Maragall, serà una de les personalitats que participin en l'anunci de promoció de la manifestació sobiranista convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ACN). El lema de la concentració és Catalunya, nou estat d'Europa.

Segons ha anunciat l'entitat presidida per Carme Forcadell, Maragall està convocat aquest dimarts a les cinc de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Verges. El vídeo servirà per fer "difusió de la concentració independentista que ha convocat aquest Onze de Setembre a Barcelona per tal que sigui el més massiva possible".

També hi participaran els expresidents del Parlament Joan Rigol i Ernest Benach; els periodistes Jordi Basté i Rita Marzoa; el cantautor Lluís Llach; els filòsofs Josep Maria Terricabras i Xavier Rubert de Ventós; els actors Francesc Colomer, Montserrat Carulla, Sílvia Bel i Txe Arana o el catedràtic Ferran Requejo. L'anunci el dirigirà Lluís Danés.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#40 Mariona, Rubí, 28/08/2012 - 16:37

President, podrieu demanar a "ciutadans pel canvi" que tan van "ajudar-vos" a fer com vos,
ara que encara no saben si volen ser "federalistes" o "espanyolistes". Mai és tard
per veure-hi clar President. Benvingut al "club"

#39 El azote de los necios, Barcelona, España, 28/08/2012 - 16:29

Maragall siempre ha sido soberanista, el problema es que antes decir q eras soberanista era un estigma de traidor. En Cataluña separatistas tanto social democratas, como democrata cristianos, incluso bolcheviques falsos se han introducido en el sistema para corromperlo, ahora salen del armario.

#37 Kropotkin, Vic, 28/08/2012 - 14:14

Lo que tendrian que hacer los politicos catalanistas es hacerse de Hare Krishna a ver si asi encuentran el camino....

#33 Genis, olot, 28/08/2012 - 12:39

Molt be. Totho se'n esta fent. Es natural.

I els escanols s'estan possant molt negitosos per moments....m'encanta el flaire a bilis negra escanyola pel de mati

#32 joan, manresa, 28/08/2012 - 12:39

tinu.) esperem dons President,que seguexi per aquest camí i ens dongui altres alegrías...,Vosté encare pot marcar la diferencia,els vots valen igual,pro un President sempre será un President de Catalunya,amb algún matis,en algun cop surt un president d'una comunitat de veins,es un lapsos.ENDEVANT