Publicitat
Societat · 23 de Març de 2020. 19:50h.

Passen de la quarantena

Dues persones juguen a pàdel en un carrer de Barcelona

Dues persones han estat jugant a pàdel enmig del carrer Trinquet del barri de Sarrià de Barcelona, tal com han denunciat aquest dilluns des del compte de twitter de Helpers Bcn, on han fet una piulada criticant l'acte incívic.

Les imatges han estat enregistrades per un veí que defineix l'actitud dels jugadors com a "acollonant". "I aquí veïns com si res: estic avorrit a casa, me'n vaig al carrer a jugar a pàdel al mig del carrer, acollonant" ha lamentat el veí.

8633-1111.jpg

El confinament està deixant moltes imatges inèdites: concerts des dels balcons, cassolades a les dotze, porcs senglars com a nous reis de la ciutat desfilant per l'avinguda Diagonal i cues a distància per anar a comprar. A tot això se sumen les més de 7.000 denúncies per saltar-se el confinament".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Salomé, Barcelona, 24/03/2020 - 09:29

El carrer ara no és de ningú, fills no reconeguts de la Catalunya tractoriana!!!
Això va de vida, no que vosaltres poseu la nostra en joc.
Si voleu morir aneu a l'Avinguda Meridiana, més que res perquè els que us han deixat els carrers, els quatre arreplegats amenaçaven als conductos.
Vosaltres dos no duraríeu ni 5 minuts.

#1 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUE NO ES PAGUI EL SOU ELS POLITICS NI A ALTOS CARGOS I ES COMPRI MATERIAL SANITARI A XINA , ¿ UN ESTA LA GUARDIA URBANA CUANDO SE LA NECESITA HE ?, 23/03/2020 - 21:02

LA Culpa no es sulla , es de LA GUARDIA URBANA , Por no vijilar mucho mejor , a lo mejor la Alcaldessa els diu no molestin als que disfruten ja ja A lo millor per aqui no pasen mai la Guardia Urbana ni els Mossos de Escuadra ..LA Guardia Urbana a de vejilar molt millor .

#1.1 CMR, BCN, 24/03/2020 - 06:47

Josep, entiendo lo que dice, pero qué diablos, la culpa es sobre todo suya.

Se espera que los ciudadanos estemos a la altura, sin necesitar que la policía venga detrás de nosotros regañándonos.

Muy mal estos gilis. Y además el pádel siempre fue para idiotas.