Generalitat i Ajuntament uneixen els seus cossos policials per primera vegada en un Sant Jordi

Patrulles mixtes

Patrulles mixtes, en una foto d'arxiu

Agents de Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona patrullen conjuntament per primera vegada en un Sant Jordi. Les patrulles estan formades per un agent de cada cos policial.

Aquesta iniciativa s'ha dut a terme en diferents franges horàries de matí i també de tarda. Els dos cossos policials fan una especial atenció als àmbits que acullen més parades de llibres i roses com les Rambles, Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, a banda del Casc Antic de Sarrià, Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, Rambla de Poblenou i els principals eixos comercials com Horta-Guinardó, Nou Barris i Sant Andreu.

L'actuació conjunta s’encamina a dur a terme una acció preventiva per evitar possibles fets delictius com els furts i controlar comportaments que alterin la convivència, degradin l’espai públic o infringeixin les ordenances municipals, alhora que estaran atents per atendre qualsevol petició d’assistència ciutadana.

A primera hora del matí han realitzat una revisió de la correcta col·locació de les parades de llibres i roses. El patrullatge mixt es va iniciar per primera vegada el mes de desembre del 2010, coincidint amb l’operació Nadal.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Almogàver , La Sagrera , 24/04/2012 - 17:52

Les patrulles mixtes poden adoptar criatures?