Publicitat
Societat · 10 de Setembre de 2020. 17:31h.

"Pedro Sánchez és de clínica psiquiàtrica"

Manuel Milián Mestre, polític: "utilitza la mentida com a instrument"

"Pedro Sánchez és de clínica psiquiàtrica"

El periodista i escriptor Manuel Milián Mestre (1943) ha denunciat que el president espanyol Pedro Sánchez utilitzi la "mentida com a instrument polític" i ha afirmat que en el seu cas "és de clínica psiquiàtrica". Milián, que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha lamentat que "es menteix massa" i ha considerat que els polítics haurien de ser processats per les seves mentides.

"No pot ser que s'implanti la mentida com a instrument polític, em sembla una immoralitat" ha afirmat l'escriptor. "Aquest dimecres al Congrés li han dit mentider massiu al president Sánchez, i és que el cas de Sánchez és de clínica psiquiàtrica, això no pot ser, tu no pots mentir a la gent" ha assegurat.

"Quan algú ha conegut el cas del Watergate amb Nixon, que jo el vaig viure dia a dia, quan veus que un president dels Estats Units s'enfonsa per una mentida, per negar l'evidència d'un espionatge això és un exemple de testimoni democràtic" ha dit.

Milián ha contraposat el cas de Nixon amb el que ha denominat "bretolada política". "Aquí hi ha bretolada política, perquè si hi hagués una democràcia política plena, els polítics serien investigats i processats per mentir" ha manifestat. "Aquí es menteix massa, a Espanya i Catalunya, tots els últims anys a Catalunya és una pura mentida, és una fantasia, s'ha enganyat la gent" ha criticat.

"Pablo Casado li ha dit a la cara a Pedro Sánchez en sessió plenària que ha mentit en gairebé tot. En el fet substancial. Va dir que no hi hauria un govern de coalició, que no podria dormir si pactava amb Iglesias, doncs el tens l'endemà. Va mentir, va enganyar en la campanya electoral" ha recalcat Milián.

"M'agradaria saber què hi ha darrere de l'exili del Rei Juan Carlos, no han dit la veritat, que ho expliquin. No tot és el problema fiscal o les possibles corrupteles. La classe política ha entrat en un immens descrèdit. Estan creant un escenari de falsificació democràtica" ha lamentat. "El sistema no resisteix tanta mentida, a la gent se li ha de parlar clar, s'ha de ser sincer. Sense ètica la política no existeix" ha dit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi Sergio, Barcelona, 11/09/2020 - 13:21

A Pedro Sanchez solo le interesaba una unica cosa, ocupar el sillon presidencial y para ello ha mentido a conciencia y con descaro todo lo que ha podido y mas, le da igual, este es capaz de engañar a sus padres, a su mujer o a sus hijos con tal de conseguirlo, le da igual 8 que 80 que 800, el queria ser presidente por encima de todo y de todos.

#7 David, FOLGUEROLES, 11/09/2020 - 12:19

Yo le diría al señor Millán Mestres que estamos en España, razón por la cual ningún politico va a la carcel.

#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/09/2020 - 23:17

"és de clínica psiquiàtrica". Pues es bien cierto. Pero es algo más que mentiroso, que lo es. Es un psicópata. Sí, hemos llegado a lo más bajo. Nos gobierna un psicópata y a pocos parece importarle. Dice mucho del país. Del partido que lo sustenta ya ni hablemos.

#5 electra, Barcelona, 10/09/2020 - 21:33

El millan és tan embustero com tots els del PP. Ell sempre ha estat del PPi sweu de ser aznarista....

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/09/2020 - 19:45

A ver Manolo, joder, que tu vienes de donde vienes coño.