Publicitat
Societat · 27 de Febrer de 2012. 10:50h.

"Per dir això, millor que no hagués vingut"

El jutge crida l'atenció Urdangarin pels "no sé, no recordo"

"Per dir això, millor que no hagués vingut"

Urdangarin, amb el seu advocat

El jutge José Castro va mostrar el seu malestar amb Iñaki Urdangarin per les seves evasives durant la declaració en els jutjats de Palma, segons informa El Mundo. El duc va utilitzar en molts casos el "no ho sé, no ho recordo" com a resposta, davant el que Castro li va arribar a etzibar un "per dir això, millor que no hagués vingut".

El duc va negar fins i tot conèixer els correus de la seva secretària sobre els empleats fantasma de la seva societat patrimonial i a al·legar que s'havia assabentat de tot per la premsa. Sí que va admetre tenir un compte a Suïssa, però va argumentar que es va emprar per cobrar d'un empresari jordà.

D'altra banda, segons el diari, els fiscals van aportar proves que la meitat dels 382.000 euros dels Jocs Europeus els va cobrar Nóos amb factures falses.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 becario, vielha, 27/02/2012 - 19:57

no publicas mi comentario, del desmentido ede la frase

#3 No és això, barcelona, 27/02/2012 - 16:22

Un jutge no pot comportar-se així. No és el primer cop que aquest jutge pren partit (declaracions insòlites) sobre els acusats. Un jutge ha de callar i no fer declaracions publiques. Només a la Sala del tribunal pot dir el que vulgui.

#3.1 Antoni, Mahón con H, 27/02/2012 - 18:30

Pues esto no es nada, si vieras los comentarios que hace mientras está interrogando alucinarías.

#3.2 pepe, andorra, 27/02/2012 - 19:36

Es q no es un juez, es un comisario político disfrazado de juez. Y no se esperaba encontrarse con este follon cuando intentaba empurar a los peperos mallorquines. Menos mal q todos somos iguales ante la ley.

#3.3 Gerard, Barna, 28/02/2012 - 03:51

Pobre Urda, quina pena. Em fan molta gràcia aquests puristes de les formes, es nota q no han participat mai en 1 judici de gent "normal". No tenen tantes contemplacions. Aquests debats només s'encenten amb els poderosos. Fa pocs dies van indultar uns mossos maltractadors. Ni piu a la premsa.