Societat · 13 de Març de 2014. 14:31h.

Per què els pares van deixar la nena de deu anys amb un veí?

Els Mossos i la Guàrdia Civil no esclareixen tots els dubtes del segrest de la nena de l'Hospitalet

Per què els pares van deixar la nena de deu anys amb un veí?

L'inspector dels Mossos, Jordi Domènech, amb el capità de la Guàrdia Civil, Álvaro Moreno

Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i les Autoritats Policials i Judicials  de Bolívia han alliberat una nena de deu anys de nacionalitat marroquina i veïna de l’Hospitalet de Llobregat després de set mesos de segrest en un poblat de l’Amazones, situat a la província de Chapare.

Els fets es remunten a finals del mes d’agost de 2013 quan la nena va viatjar fins a Bolívia amb el veí del mateix replà, segons van denunciar els pares. L’home, amb antecedents penals al seu país per violar dues germanes, es va guanyar la confiança de la família. Va ser llavors quan els va proposar que la menor viatgés amb ell set dies al seu país per fer unes petites vacances i ja no van tornar.

Un cop a Bolívia, la menor ha patit un autèntic “infern” segons ha dit el capità de la Guàrdia Civil, Álvaro Moreno, ja que la va obligar a treballar en explotacions de cocaïna, vendre sucs a mercats i  sobreviure a la selva. A més, l’home tenia la intenció de casar-se amb la menor.

A hores d'ara la investigació continua oberta. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil mantenen obertes totes les possibles hipòtesis per esclarir per què els pares van autoritzar el viatge de la menor, ja que van facilitar-li el passaport i van signar una autorització notarial en què consentien que el veí viatgés amb la filla.

Els investigadors creuen que els progenitors de la nena haurien pogut estar enganyats, encara que no descarten que tinguin relació amb el segrest. S’espera que la propera setmana la nena torni al país i expliqui a la Fiscalia la seva versió dels fets.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 15/03/2014 - 20:49

esta claro q vendieron a su hija y denunciaron pq no habian cobrado ko pactado. Demostrarlo ya sera mas dificil. Y mas con la barra libre q tienen los nacionales de marruecos a la hora de saltarse las leyes.

#6 Pepfort, Tarragona, 14/03/2014 - 16:02

Es curiós com els corruptes i lladres es passejen per tot Espanya davant dels nostres nassos i la policia no és dona compte, en canvi si que troben una nena perduda enmig de la selva. Potser que possesim els ajuntaments i seus dels partits a la selva a veure si així els hi és més fàcil trobar-los.

#5 oia, terrassa, 14/03/2014 - 01:07

cuanto a costado todo este paripé? que lo paguen los padres que venden a su hija , porque alguien se cree que la dejaron asi sin mas irse con su amigo? he leido en un diario que tienen dos hijos mas y que dieron la patada a la puerta de un piso y lo ocuparon, marroquies..que esperamos? pagar y pagar

#4 Rauric, Granollers, 13/03/2014 - 22:28

"Aclaren"?

#3 Dionís, Caldes de M., 13/03/2014 - 17:52

Al Marroc no casen a les filles menors d'edat amb adults a canvi d'una bona dot?
Seguiu la pista dels diners a veure que trobeu.