Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2020. 12:42h.

"Pere Aragonès ha d'entendre que alguns li passaran factura"

Fermí Puig: "han arruïnat tot un sector"

El cuiner Fermí Puig va criticar divendres en una entrevista a Rac-1 la mesura del Govern de tancar bars i restaurants per frenar l'increment de contagis per coronavirus i va advertir que "el senyor Pere Aragonès ha d'entendre que el 14 de febrer alguns li passaran factura".

El cuiner, que va ocupar el lloc 79 de la llista de Junts per Catalunya de Barcelona en les eleccions al Parlament, va manifestar que "ho han fet malament, desconeixen absolutament el sector". "Aquesta és una mesura terrible que no afectarà només a les empreses que d'una manera directa ho patim", i va avisar que "els proveïdors seran els que rebran més".

El xef del restaurant que porta el seu nom va acusar el Govern d'haver provocat "la pràctica ruïna". "Això és una decisió política. Han abocat pràcticament al pacte de la fam tot un sector que ha fet les coses raonablement bé, l'han arruïnat", va sentenciar.

Finalment, Fermí Puig va dir que "no dono per bo que es prenguin decisions que ens arruïnen. No seran quinze dies, ho diuen amb la boca tapada". "El governant té l'obligació de compensar el mal que fa", va reclamar.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Sergi Sergio, Barcelona, 21/10/2020 - 13:57

Fermiii, la Generalitat et robaaa!!!

#23 Coque, El Centro de Tabarnia, 20/10/2020 - 15:19

Es lo que siempre digo, a un indepe, en el momento en que le tocan el bolsillo, se olvida de la causa y se vuelve normal

#22 mar39, Calafell, 20/10/2020 - 13:58

No Fermín.. hay que ayudar a la república... continua abriendo tu local... aunque no tengas ni un cliente... pero sigue pagando impuestos.. que es muy necesario para las pagas vitalicias de Mas, Torra, Puigdemont y Aragonés. Que tú estás para eso... no pasa nada con que te arruines o te quedes sin casa.. Colau se la dará a un ilegal... majo

#21 mar39, Calafell, 20/10/2020 - 13:54

El independentismo nunca ha defendido Cataluña, ha defendido sólo su pesebre. Con el procés, con sus decisiones arbitrarias, con su manera de expulsar a parte de la población y sus negocios, con su manera de ahuyentar inversores.. provocando un problema donde no lo había, violencia, cortes de carreteras.... están arruinando a Cataluña.

#20 Lepero, Barcelona, 20/10/2020 - 12:19

Este también presumía de lazi, hasta que los lazis le han tocado el bolsillo.