Publicitat
Societat · 16 de Novembre de 2009. 12:50h.

Perillen les donacions a CDC pel cas Millet

"Diversos empresaris ja ens han dit que no ens donaran més diners"

Perillen les donacions a CDC pel cas Millet

Una reunió de CDC

CDC podria perdre moltes de les donacions que rep d'empresaris, ja que, segons publica El País, moltes de les companyies que han aportat diners a l'entitat en els últims anys, majoritàriament constructores d'obra pública, estan molestes amb el partit per haver vist barrejat el seu nom amb la Fundació Trias Fargas.

Fonts de la direcció de CDC han revelat al diari de Prisa que "diversos empresaris ja ens han dit que no ens donaran més diners". Aquest diari va publicar els noms de les empreses donants. "A cap companyia no li agrada sortir als diaris al costat d'un partit polític", diuen les mateixes fonts.

Una d'aquestes constructores afirmen que l'episodi no els ha fet "cap gràcia" perquè "té una vinculació amb un partit i perquè aquesta fundació està vinculada ara al cas Millet, que és sens dubte el tema de major actualitat a Catalunya." "Allò de Millet ens va causar una gran sorpresa i també ens va sorprendre l'existència d'aquests pagaments a la Trias Fargas. No creiem que tot això hagi fet malbé molt la nostra imatge, però és incòmode, sens dubte," afegeixen.

Una altra constructora consultada explica que no "ens fa gràcia constar en cap llista. Les aportacions a la Trias Fargas corresponen a les decisions personals i als projectes socials de la família propietària de l'empresa, pel que el grup empresarial no té dades per aportar ni coneix els motius d'aquestes donacions".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Jordi, Barcelona, 17/11/2009 - 01:46

Algú es creu que els de CDC aniran a El País a explicar-los que hi ha empreses que no els volen ajudar més? Aquesta notícia fa olor de "bulo" sociata...

#6 Marcel, Tàrrega, 16/11/2009 - 22:38

Lo més gros és que les donacions anònimes a CiU sumen tant com les del PP i el PSOE junts! Els únics que se'n lliuren són els partits petits.

#5 homenot, girona, 16/11/2009 - 19:58

i perquè no proveu de viure sense donacions??i perquè no feu les campanyes més limitades?? o deixeu de comprar periodistes???

#4 Hug, Begur, 16/11/2009 - 19:00

Tranquils. Les donacions de les grans empreses espanyoles al pp I alPSC/ psoe NO PERILLAN.

#3 69, p, 16/11/2009 - 15:45

Quan no és el Mundo és el País, i quan no unes mesures anticorrupció tripartites que només assenyalen els acords entre fundacions. Tot plegat una pudor a nacionalisme espanyol que fa vindre basques, i augura el futur intent de pacte PSC-PP.