Publicitat
Societat · 10 de Desembre de 2021. 16:11h.

Pernils anti-Pedro Sánchez

Un empresari andalús els comercialitza després d'enfrontar-se a l'alcalde socialista de Jabugo

Pernils anti-Pedro Sánchez

Una empresa de Jabugo (Huelva, Andalusia) comercialitza els pernils Anti-Pedro Sánchez, fet que ha provocat un enfrontament entre el propietari de la mateixa i l'ajuntament socialista de la localitat.

Als cartells publicitaris apareix el president del Govern sobre un fons amb la bandera espanyola i amb una nas similar al de Pinotxo. Aquest mateix cartell apareix a la furgoneta de repartiment i en un dels edificis propers.

L'aparició d'aquests cartells va provocar que l'alcalde del municipi, el socialista Gilberto Domínguez, ordenés l'estiu del 2020 la retirada dels cartells i obrís un expedient sancionador per “infracció de l'ordenança municipal” contra l'empresari, consistent en una sanció de 750 euros.

L'empresari, segons va informar Diario de Sevilla, va al·legar que els fets denunciats no estan tipificats en cap ordenança i afegia que en aquest cas si s'havia obtingut una llicència per col·locar aquest cartell era impossible sancionar-lo ara per això.

"Amb data 7 de juliol es concedeix la llicència del cartell i per això no hi ha cap procediment per retirar-lo de manera unilateral i encara menys sense informar sobre els requisits de l'ordenança suposadament incomplerts", argumentava l'empresari.

L'Ajuntament va procedir a la retirada de l’esmentat cartell l'11 d'agost de 2020 i el comerciant va col·locar llavors una pancarta a la façana del seu negoci, amb la imatge de l'alcalde de Jabugo i en què es deia el següent: "Alcalde socialista de Jabugo , Gilberto Domínguez Sánchez. Militant de la major banda de lladres i mentiders d'Espanya, anomenada PSOE".

La pancarta afegia, com a "grans projectes aconseguits" pel regidor el d'haver col·locat "els seus afins a les grans fàbriques portades a Jabugo, les quals utilitzaran el nom per usar-lo de reclam a les grans superfícies, arruïnant així a molts petits industrials artesans"; “tenir un sou de 45.000 euros o més”; o "fer d'aquest poble el llogaret més gran de la serra".

La pancarta continuava dient que l'alcalde havia realitzat la "gran gesta" de "robar-li" el cartell publicitari esmentat, "com a bon cacic antidemocràtic, coartant qualsevol dret a la llibertat d'expressió perquè no li agradava". "Poble de Jabugo, desperteu i no es cregueu les falsedats d'aquest individu!", concloïa la pancarta.

L'alcalde va presentar una denúncia per aquests fets i la Guàrdia Civil va fer una crida a declarar el comerciant per un delicte contra l'honor. Per part seva, l'empresari també va denunciar l'alcalde.

6556-1.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 11/12/2021 - 08:34

la banderita de España que no falte...

#8 Aladroque, Mastia, 10/12/2021 - 22:35

Me recuerda al empresario de Málaga con los jamones Pig Demont.

#6 Vlac, Barcelona, 10/12/2021 - 20:08

¿ Seríais tan amables de poner el e-mail de este señor ? .... Le compro un jamón ya mismo !!!!

#6.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 10/12/2021 - 22:45

(Espero que pase el filtro, porque no pretendo hacer propaganda: no conozco de nada a esta gente.) Por lo visto, el jamonero en cuestión se llama Julián García Camacho y es gerente de una empresa llamada Comtrayga (Tfn. 959 121 429 y "guasa" 658 789 027). No tienen página güeb pero sí perfil de feisbuc. Bendito gúguel :D.

#5 Joan, Barcelona , 10/12/2021 - 19:06

Todavía hay gente que los tiene bien puestos. Que tomen nota los políticos “capaos” y vendidos a un asqueroso sueldo con tal de subsistir porque afuera hace mucho frío.

#4 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 10/12/2021 - 18:57

Todo un ejemplo de libertad de expresión, pero claro, con el “artista invitado” equivocado.