Publicitat
Societat · 2 d'Abril de 2021. 19:09h.

"Perplexitat" a JxCat amb Cuevillas

Rahola diu que "no entenc res" i Josep Costa que "defensar la sobirania del Parlament no és cap bestiesa"

"Perplexitat" a JxCat amb Cuevillas

Les afirmacions de Jaume Alonso-Cuevillas, que ha defensat no tramitar propostes de resolució sobre el Rei i l'autodeterminació perquè "no és una confrontació intel·ligent", han provocat malestar a l'entorn de JxCat.

La periodista i tertuliana estrella de TV3 Pilar Rahola ha manifestat la seva "perplexitat" per les afirmacions del membre de la mesa i dirigent de JxCat Jaume Alonso-Cuevillas.

"Perplexitat... No entenc res...", ha lamentat la periodista, fent-se ressò de l'entrevista a Vilaweb d'aquest dissabte a Jaume Alonso-Cuevillas, que ha justificat que no participés en la votació sobre el vot delegat de l'exconseller Lluís Puig argumentant que és partidari d'una "confrontació intel·ligent".

36946-piu.jpg

El vicepresident primer del Parlament i exdirigent de JxCat, Josep Costa, ha replicat a Cuevillas afirmant que defensar la sobirania del Parlament "no és cap bestiesa" i que si algú no pot o no vol assumir aquest risc "no hauria d'estar a la Mesa del Parlament".

"Penso que defensar la sobirania del Parlament de Catalunya no és cap bestiesa. Penso que ser empresonat o inhabilitat per fer-ho és una cosa digníssima. I penso que si algú no pot o no vol assumir aquest risc no hauria d'estar a la Mesa del Parlament" ha manifestat Costa en una piulada.

79797.jpg


Cuevillas ha assegurat que és "més intel·ligent posar en evidència els tics demofòbics de l'Estat espanyol" que no pas admetre a tràmit una proposta de resolució perquè "acabarem inhabilitats". "Hem de deixar que ens inhabilitin sense pena ni glòria per una bestiesa?" s'ha preguntat.

"Hem de veure si paga la pena. Sabem que si admetem a tràmit una proposta de resolució que tingui per objecte reprovar el Rei o reafirmar el dret d'autodeterminació, immediatament la fiscalia es querellarà i acabarem inhabilitats. La meva opinió és que això no és una confrontació intel·ligent. Això és intentar resistir d'una manera testosterònica, com un legionari que veus que disparen, però que va amb el pit descobert" ha apuntat Cuevillas.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Cau Tv3% , Queralbs, 08/04/2021 - 11:25

Defendre la soberania del parlament es una tonteria i un perill amb gent racista i sectaria

#19 BEJOTA, bcn, 04/04/2021 - 20:36

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.N.B. TOMA NOTA DE ESTOS DATOS, RAHOLA.

#18 Salambó, Barcelona, 03/04/2021 - 21:04

Ai Rahola, això no mola,
siempre sales por la puerta de atrás,
no te mojas ni das bola
y así evitas ir a Wad Ras.

#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/04/2021 - 11:30

Veo que a los procesistas sigue sin importarles un carajo los verdaderos problemas de los catalanes. Solo les importa mantener sus chanchullos y privilegios.

#16 Lobisome, BCN, 03/04/2021 - 11:20

Guárdame un rape y un quart d´escamarlans, que vull fer un arrós el diumenge, anda, ah! i si tens gamba de playa, (pero más bien petiteta eh), también m´emporto mig kilet. Ja paso una mica més tard a buscar-ho tot, que sino perderé la tanda en lo de los embutits. Mercés, maca!