Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2020. 11:30h.

Perruqueries demanen un IVA del 10%

El 2012 els hi van apujar al 21%

Perruqueries demanen un IVA del 10%

Prop de 8.500 perruqueries de Catalunya tancaran dimarts per protestar per la "manca d'ajudes" per revertir les conseqüències econòmiques derivades del coronavirus i per demanar una reducció de l'Impost de Valor Afegit (IVA), que l'any 2012 va passar del 10 al 21%.

El grup 'Creer en Nosotros', que formen gairebé 4.000 professionals del sector a tot Espanya, ha proposat la convocatòria, ha informat l'entitat aquest dissabte en un comunicat. Les perruqueries han estat el "focus de la major part de les restriccions" per l'estat d'alarma a causa de la pandèmia, així com les posteriors limitacions, motiu pel qual demanen un suport econòmic.

També demanen baixar l'IVA del 21% al 10% "per no engrossir les llistes de l'atur i evitar el pagament de més aturats". "És pitjor mantenir aquest IVA que subsidiar milers de perruquers desocupats que ja no cotitzaran", adverteixen.

En aquest sentit, exposen que "és urgent una reducció urgent d'aquest IVA, ja que milers de centres es troben sota risc d'extinció". "Les perruqueres i perruquers d'aquest país estem farts que es jugui amb els nostres llocs de treball", conclouen.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat