Publicitat
Societat · 13 d'Abril de 2011. 15:38h.

Personal sanitari talla la Ronda de Dalt

El sindicat Metges de Catalunya ha demanat la dimissió del conseller Boi Ruiz

Personal sanitari talla la Ronda de Dalt

Personal sanitari, impedint el pas a la Ronda de Dalt

Les retallades a la sanitat pública continuen generant mobilitzacions en contra. Els metges han fet diverses protestes aquest dimecres contra el pla de xoc i les retallades a la salut pública tot i la promesa del conseller de Salut, Boi Ruiz, sobre el blindatge de serveis com les urgències, els CAPs i l'atenció als malalts greus.

Professionals sanitaris dels principals hospitals de Barcelona han tallat la ronda de Dalt, la del Litoral, l'avinguda Diagonal i el carrer Urgell. Al Baix Llobregat, més d'un miler de persones s'han manifestat a l'hospital de Viladecans i al de Bellvitge, on han tallat l'autovia de Castelldefels.

Uns 200 delegats sindicals de Metges de Catalunya han protestat davant del Departament de Salut en contra de les retallades. Amb el lema "La salut no es rebaixa" han cridat consignes com "Boi dimissió" i han exigit un cop més que es paralitzin les mesures d'estalvi i que es busquin recursos d'on sigui per no retallar en matèria sanitària.

Els metges s'han concentrat davant la Conselleria i han abocat un centenar de tisores com a acte simbòlic en contra de les retallades.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Xesc, Alcover, 14/04/2011 - 12:25

Una gent que no sap que les bates no són per no tacar-se sinó per la higiene del centre sanitari i del malalt...ja no em mereixen cap tipus de credibilitat

#10 Dani, Bcn, 14/04/2011 - 08:57

Una altra manera de retallar seria fer una ERE de funcionaris.Ahir sense anar més lluny vaig anar a un CAP, i almenys, en el tros de passadís que albiraven els meus ulls, en sobraven 5. Corresponen a les 3 infermeres 2 auxiliars (de 8) que estavan xerrant de despatx en despatx, no fent res de res.

#9 susana, barcelona, 14/04/2011 - 07:25

Es una injusticia lo que estan estan haciendo en general a la sociedad, pero tambien es una injusticia, lo que hace los manifestantes, deberian de tomar otras medidas de presion ho estar fastidiando a los que estamos igual o peor que ellos

#8 Faithless, Barcelona, 13/04/2011 - 21:06

Tens raó Montse si encara hi fos el tristpartit no e3s manifestarien però contra CiU tot s'hi val.
Que tallin el trànsit davant de la Delegación del Gobierno Español que és qui ens furta els 1.450 milions del fons de competitivitat. Si afluixen la mosca que és nostra ja no caldran retallades.

#6 Montse, Barcelona, 13/04/2011 - 19:34

Si de debò estàn tan amoïnats per les retallades que es manifestin davant de la delegació del "Gobierno Español" a Catalunya, que és qui diu que encara em de retallar 2,3 vegades més.

Ai, no, que aquests són els bons, oi?

No teniu credibilitat i tohom s'ha adonat, no cola.

#6.1 lloret, BCN, 13/04/2011 - 19:51

Si Montse, la culpa és de Madrid com sempre, llavors per qué no retallem tota la generalitat???
si no pinten res per qué paguem a Mas