Publicitat
Societat · 24 de Novembre de 2009. 10:46h.

Personalitats per les consultes

Persones representatives dels diferents àmbits donen suport als referèndums sobiranistes

Personalitats per les consultes

El moviment a favor de les consultes d'eixampla

Diferents personalitats han donat el seu suport a la consulta sobre la independència de Catalunya que es farà a Sant Cugat i a 160 municipis més, segons informa el diari Cugat.cat. Entre aquestes personalitats es troben el president del FC Barcelona, Joan Laporta, que ha estat dels darrers en afegir-se.
 
Laporta acompanya a d'altres com l’actor Joel Joan, l’actriu Montserrat Carulla, la cantant Núria Feliu, l’historiador Joan B.Culla, l’escriptor Matthew Tree, el professor universitari Hèctor López Bofill, el metge i historiador Salah Jamal. Amb el lema 'Nosaltres també hi participarem! I tu?' també s'han sumat a la campanya Sam Abrams, Sebastià Alzamora, Joan B. Culla, Jordi Bosch, Jordi Cabré, Lluís Cabrera, Jordi Coca, Pep Codó, Josep Maria Figueres, Patrícia Gabancho, Josep Grau-Garriga, Salah Jamal, Oriol Junqueras, Arcadi Oliveres, Josep Pla-Narbona, Carles Solà, Raimundo Viejo o Toni Xuclà.

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#89 Observador Pérez, Barcelona, 27/11/2009 - 09:02

Pero...¿y éstos tíos quienes son? La única que me suena es esa tal Nuria Feliu de salir en la tele de Franco.

#88 De la Maza, Alicante POLOP (ESPAÑA), 25/11/2009 - 17:26

Sr Francesc, he leído su comentario acerca de mi anterior intervención, y qué quiere que le diga, aún estoy con dolor de tripa de la risa que me ha entrado. ¿tan simple es vd.? o es que también está a sueldo? porque aquí son legión los intoxicadores

#87 Juan, Barna, 25/11/2009 - 16:23

¿Personalidades?. Lo único por lo que estas personas son famosas es por su descarada militancia por el separatismo. Por lo demás y por poner un ejemplo: ¿que tiene la Gabancho de personalidad? ¿será por su exotismo?.

#86 Francesc, Barcelona, 25/11/2009 - 15:54

Sr de la Maza, aquestes personalitats tenen prestigi. Molt de prestigi entre nosaltres a Catalunya.

#85 Francesc, Barcelona, 25/11/2009 - 15:53

Per al senyor de la Maza. No em toqui les consultes. Si és que són una cosa genial, excepcional, esplèndida. La gent vota sobre a quin país vol pertànyer. És que això és... LLibertat!