Publicitat
Societat · 27 d'Abril de 2017. 14:15h.

Petó lèsbic de la CUP davant de la Moreneta

La diputada del PPC Marisa Xandri diu que no s'atrevirien a fer-ho en una mesquita

Arran, l'organització de l'esquerra independentista vinculada a la CUP ha publicat un vídeo on dues lesbianes apareixen petonejant-se i tocant-se davant la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya. El vídeo es titula "Les lesbianes també estimem, també follem".

L'acció s'ha fet amb motiu del 26 d'abril, dia de la visibilitat lèsbica i per denunciar la misogínia i la lesbofòbia de l'Església, "defensora d'una moral que amaga les lesbianes i les titlla de desviades, de malaltes, de voler destruir la família", diu Arran.

"És per això que Arran atempta contra la moral de l'Església i en profana els seus símbols sacres, en resposta legítima dels seus atacs constants a la forma de ser i viure de les lesbianes", afegeixen en un manifest.

La diputada del PPC, Marisa Xandri, ha retret "el numeret" dels "cadells de la CUP" i ha dit que "no me'ls imagino fent el mateix en altres centres de culte on algunes persones, utilitzant la religió, tallen caps a gais i lesbianes".

Finalment, ha demanat a l'organització anticapitalista que "siguin coherents" i respectin "les creences religioses" perquè "s'omplen la boca dient que no es pot discriminar a ningú".

Les dues noies fent-se un petó davant la Mare de Déu de Montserrat
Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#37 Que mal gusto, que poco respeto, Barcelona, 26/08/2019 - 21:43

Menos mal que vuestro mal gusto e ínfimo respeto no representa al colectivo, ni a gente atea siquiera. Lo que me flipa es que los monjes no hayan visto nada, que raro. Yo hago eso y me hechan a patadas de una abadía, no lo entiendo.

#36 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT CON LA CUP ,, E.R.C. I JXCAT QUE NO RESPENTEN NI LA V ERGE DE MONTSERRAT PER AI, lLA CUP A DESAPARESIDO DEL AJUNTAMENT DE BARCELONA , POR HACER ESTAS COSAS O OTRAS PARESIDAS N, 26/08/2019 - 19:26

JO Nomes voldria dir una cosa fen aquestas coses , les LESBIANAS GAYS HOMOSEXUALS no guanyaran pas la simpatia de la gent que no els agrada ELS HOMSEXUALS . Fa fasti c veure aixi Devant de la nostra VERGE DE MONTSERRAT .CON VA DIR Garcia Prieto de la FECAC ,,," QUE SE JODAN LAS MINORIAS " y LA CUP son una minoria

#35 Setk, Barcelona, 03/05/2017 - 23:05

#14.2

Yo creo que el verdadero problema es que eso también lo hace mucha, mucha gente heterosexual y no se le critica por ello ni se generaliza a toda la población heterosexual (Y no estoy diciendo que lo hagas).

#34 kelly, Madrid, 29/04/2017 - 13:31

Soy gay y anticlerical, pero lo de estas dos chicas es simplemente una payasada de cara a la galería, propio de programas tipo salvame y cosas así, que parece que es en lo que se ha convertido todo esto del proces... ;)

#33 Alex, Mataró, 28/04/2017 - 10:33

A mi me parece una falta de respeto. Sí, una falta de respeto paro los homosexuales que realmente lucharon aquí y luchan actualmente en muchos países del mundo para que se les reconozcan sus derechos. Qué fácil es ir de "revolucionario" y "activista" cuando no hay consecuencias y no peligra la integridad física. Repito, que falta de respeto.