Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2016. 19:42h.

Pim pam pum contra Franco

Llencen ous a l’estàtua del dictador col·locada a l’entrada del Born

Pim pam pum contra Franco

Una de les persones que han llançat ous contra l'estàtua de Franco

L’estàtua eqüestre de Franco, instal·lada a les portes del Born Centre Cultural, ha estat objecte de diferents actes vandàlics per tercer dia consecutiu. L’escultura ha despertat amb pintades, signades pel moviment Joventut Comunista, i algunes persones s’han apropat al llarg del dia per llançar-li ous i escaiola.

“Ho he llençat perquè els ocells mengin i facin les seves necessitats”, ha explicat una de les persones que ha tirat escaoila contra l’estàtua decapiada del dictador. “El primer dia em va molestar molt i em continua fent mal cada cop que baixo a esmorzar”, ha afegit.

Segons han explicat fonts municipals a e-notícies, la neteja i la retirada dels objectes dipositats sobre l’escultura es farà seguint “un criteri de proporcionalitat”. També han assegurat que la seguretat va a càrrec “d’un vigilant nocturn i del personal de seguretat ordinari del Born durant el dia”.

Franco.jpg

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 Jax el boletaire, Vic , 20/10/2016 - 23:52

Ahora que lleva 60 años muerto? Eso se hace en vida.

#22 Jordi Perpinyà, Perpinyà, 20/10/2016 - 22:24

Pobre Franco. Ells que va respectar els drets dels bascs fent llençar bombes incendiàries contra Gernika als seus amics nazis. Ells que va respectar la població civil de Barcelona fent llençar bombes als seus amics feixistes italians. Ell que va fer afusellar en Companys...

#21 Alejandro, Barcelona, 20/10/2016 - 13:56

A mi personalmente me la trae al pairo si le cortan la cabeza, las piernas o algo más íntimo, pero me hace gracia que quienes lanzan los huevos sean gente que no sufrieron la dictadura, pero queda guay hacer ver que odian a quien no conocieron y por quien no sufrieron.

#20 (p)resident, BCN, 20/10/2016 - 12:43

Home, ara qualsevol s'hi posa. L'important era fer-ho del 39 al 75, ara ja...

#19 Galderic, Barcelona, 20/10/2016 - 12:30

Ja que l'han col.locat, com a mímim que la figura del psicòpata sigui vexada i ridiculitzada. Ja que es va morir al llit, com a mínim sigui motiu de befa i escarn.