Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2020. 12:55h.

Pim-pam-pum contra Oriol Mitjà

L’acusen de “vedette”, “cínic”, “supèrbia” i “demagògia” a RAC1

L’epidiemòleg Oriol Mitjà ha patit durant una entrevista a RAC1 quan s’ha queixat que durant una tertúlia temps enrere a la mateixa emissora “em van fer una emboscada”. “Van ser molt crítics i em van dir de tot, que era un arrogant i un empestat”, ha lamentat.

Aquest lament feia referència a unes paraules del tertulià Bernat Dedéu, que mesos enrere havia constatat en una tertúlia la caiguda en desgràcia de Mitjà de cara a l’opinió pública. “La manca de sentit de l’humor és la pitjor epidèmia del món”, li ha dit Dedéu.

També ha reiterat la condició de “vedette” de Mitjà i l’ha acusat de ser “un pèl cínic”, després que l’epidiemòleg es queixés d’haver-se convertit en famós. Dedéu ha recordat que Mitjà va fer “un 30 Minuts i ensenya casa seva, la seva habitació i sortien fins i tot membres de la seva família”.

El científic ha argumentat aleshores que “el 30 Minuts volia humanitzar el científic. Volien ensenyar que el científic també dina i mira la televisió”. Per la seva banda, Dedéu ha apuntat que els catalans ja es podien imaginar que Oriol Mitjà dina i mira la televisió.

Tot seguit li ha tocat el torn a Antón Losada, que ha qüestionat les constants crítiques de Mitjà a Fernando Simón. El politòleg ha retret al científic un “acte de supèrbia” i ha considerat que “fa demagògia i venint d’un científic em sembla imperdonable”.

“Fa una crítica burda a la situació complexa d’una pandèmia desconeguda per a tots, centrant tota la responsabilitat en Fernando Simón”, ha lamentat, a més de retreure-li que “el seu intent de participar a la pandèmia a Catalunya va acabar en fracàs absolut”.

“Senyor Anton Losada, s’està accelerant”, s’ha queixat aleshores Mitjà, però Losada ha replicat que “perdoni, jo no m’accelero quasi mai. No entri a l’atac personal”. A més, ha titllat d’”extraordinàriament injustos” els atacs de Mitjà a Fernando Simón.

Oriol Mitjà ha argumentat que “ho han fet igual de malament a Espanya que a Catalunya. Però l’acció del Fernando Simón ha estat molt pitjor que a d’altres països”. També ha considerat que els científics d’aquests altres països tenen un “nivell infinitament superior” al de Simón.

De la mateixa manera, ha recordat a Losada que en matèria de pandèmies “la meva opinió és més especialitzada que la seva”. El tertulià, per la seva banda, ha considerat que “vostè ha d’encaixar amb més naturalitat” les diferències d’opinió.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 07/10/2020 - 12:13

Oriol, si querías ser "algo" dentro del govern tendrías que haber mantenido un perfil bajo, dándoles la razón en todo.........También un "puta España" o similar te hubiera hecho catapultar. Ahora, eres el ángel caído. Deja la política y dedícate a lo que sabes hacer.

#15 Mur, Barecelona, 07/10/2020 - 10:39

Quien con niños se acuesta, meado se levanta. Que se joda.

#14 Un musclu, Bcn, 07/10/2020 - 09:18

Company, Roma no paga a traidores...a veure si llegim una mica

#13 Pere, Barcelona, 07/10/2020 - 08:22

Ya le esta bien. Así son los catalanes arios puros, esos de 1.90 guapos y con los ojos azules ( como TORRA el pedorro ) eso si con el alma de nazis !!!!!

#12 Ignatius, Cerdanyola, 06/10/2020 - 21:54

Anton Losada vaya repaso, pero no solo va por Oriol
Va para toda la tropa