Societat · 27 de Novembre de 2020. 21:30h.

Pimec es querella contra Canadell per injúries

El president de la Cambra va afirmar que la patronal designava "a dit" al seu president

Pimec es querella contra Canadell per injúries

La patronal catalana Pimec ha presentat una querella per injúries contra el president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, per unes declaracions en què insinuava que l'organització empresarial no fa eleccions i designa el seu màxim representant "a dit", segons informa El Periódico.

Canadell va afirmar, en el transcurs d'un acte divendres passat a la Llotja de Mar de Barcelona, que "hi ha patronals que fa 25 anys que no trien president perquè es designen a dit".

Pimec assegura que les afirmacions de Canadell són "absolutament falses" i asseguren que és "demostrable" que convoquen comicis cada quatre anys per escollir qui serà el president: "Així s'ha fet sempre i ell ho sap perquè ha format part dels òrgans de govern de la junta directiva ". També recorda que Canadell va intentar concórrer als comicis però no ho va aconseguir per no tenir els suficients avals.

"Una altra cosa és que no hi hagi hagut candidatura alternativa, que és el que ens ha passat en els últims anys", han matisat sobre l'actual president, l'històric dirigent Josep González, que serà rellevat al juny de 2022 després de tres dècades a el front de l'entitat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 gurguri, Barcelona , 29/11/2020 - 18:43

Este arrivista CANADELL, como hizo CUEVILLAS el abogado, ya se han subido al carro con los herederos del 3%.Canadell dice que irá a las listas de JunsxCat, Cuevillas ya es Diputado, ahora a por sus rentables negocios pero a cobrar UN SUELDO PÚBLICO.