Publicitat
Societat · 11 de Març de 2018. 20:01h.

Pintades contra el cotxe de Juan Carlos Girauta

El diputat denuncia l'acte vandàlic a la Guàrdia Civil

Pintades contra el cotxe de Juan Carlos Girauta

El diputat i portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, ha denunciat a la Guàrdia Civil l'acte vandàlic que ha patit el seu cotxe aquest diumenge, quan uns brètols han ruixat amb pintura groga el seu vehicle.

Girauta ha anunciat l'atac a través de twitter: "He denunciat a la Guàrdia Civil un acte vandàlic contra el meu cotxe, avui a Barcelona. Preneu nota, covards: no ens callareu mai". El diputat ha incorporat a la publicació una fotografia del seu cotxe pintat amb esprai de pintura groga.

El portaveu de Ciutadans ha manifestat a e-notícies que s'ha donat compte de l'acte vandàlic a dos quarts de sis, quan ha anat a canviar el tiquet del cotxe. "Algun covard m'ha volgut assenyalar i m'agradaria que donés la cara, em sembla acollonant que una persona hagi d'aguantar això a la seva ciutat" ha lamentat Girauta. "Cal ser una veritable rata, això és propi de covards que es pensen que m'espantaran, però com més m'assenyalin, més força tindré" ha assegurat.

Jordi Cañas ha manifestat el seu suport a Girauta davant de l'atac responent a la piulada del portaveu. "Tot el meu suport estimat amic. Aquests feixistoides totalitaris, aquests enemics de la democràcia, no et coneixen bé: Mai et callaran. Mai et van espantar. Mai podran amb tu" ha escrit.

sin-titulo.jpg

Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#24 pepe.----, andorra, 13/03/2018 - 19:24

oye, polecida, miradle el maletero, aver si vamos a tener una sorpresa.

#23 Soloesmiopinion, Tabarnia, 13/03/2018 - 19:18

Lo bueno las noticias como esta y la del Salvador y las mamelles, es que nos dejan ver la verdadera cara violenta, reaccionaria, machista y casposa del movimiento indepe. Parece que a todos les ha encantado el ataque por un lado y la visión cosificada de la mujer por otra.

#22 Bougainville, Barcelona, 13/03/2018 - 18:42

El Girautamòbil atacat, el món en guerra, els naranjitos llestos per salvar Espanya i el planeta!! (En tot cas és lleig, idiora qui ho hagi fet)

#21 pepe, andorra, 12/03/2018 - 19:34

con la pasta gansa q nos gana menuda mierda de coche que tiene el Giraflauta.... ¿es suyo o es de la Arrimadas?

#20 Josep Maria, Montcada, 12/03/2018 - 17:01

Es tant odiós el senyor Girauta, i es tan poc conseqüent com per passar per diversos partits per tal d¡assegurar-se un futur per sobre de la mitjana de ciutadans (en minúscula), que no m'estranya el que li ha passat, gaire bé diria que em posa content i tot.