Publicitat
Societat · 10 de Novembre de 2020. 12:55h.

Pintades contra els propietaris del bar que van atacar el Palau

“Puto nyordo” o “torna al teu país”

Pintades contra els propietaris del bar que van atacar el Palau

La taverna gallega situada a l’Hospitalet de Llobregat propietat dels quatre homes que van atacar amb ous replets de pintura el Palau de la Generalitat diumenge passat ha estat objecte de pintades.”Puto nyordo” o “torna al teu país” són aquestes pintades.

Els propietaris de la taverna van realitzar una 'performance' a la plaça Sant Jaume en la qual van denunciar que el Govern s'està "carregant l'economia" obligant als restauradors a "pagar impostos sense deixar-nos treballar". "Els que sortim perjudicats som els ciutadans, els que paguem impostos" han denunciat, al crit de "als de l'hosteleria ens estan sagnant".

Els concentrats, seguidament, van empastifar la façana del Palau amb globus replets de pintura vermella sense que apareguessin en cap moment els Mossos d'Esquadra i van abandonar ràpidament el lloc.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#31 Menjamela Grandi, Anapurna, 11/11/2020 - 11:42

Cuando lo perpetran los lazis es libertad de expresión. Cuando lo hacen otros, quizá incluso con más motivos objetivos, es un ataque intolerable.
Para entender hacia donde empieza a deslizarse esto, miren la serie 'Patria'.

#30 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., PINTURA POR PINTURA ES JUSTO , 11/11/2020 - 10:41

21..COQUE La Diferencia ENTRE LA CREU DE DAVID Que los PUTOS NAZIS ALEMANES PINTARON A LOS JUDIOS a esta pintada . ES QUE LOS JUDIOS NO SE MERESIAN NI QUE LOS MATARAN y en cambio esta pintada a este BAR GALLEGO el dueño se lo busco ..EL que Provoca a los demas Debe esperar una respuesta de algina manera ES LO QUE HAY ..

#29 Inquiet, BCN, 11/11/2020 - 07:52

Boicot!

#28 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/11/2020 - 01:21

Caldra anar a fer un cafeto per alla oi ?

O a menjar empanada ;-)

#26 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/11/2020 - 22:58

“torna al teu país” dice la extrema derecha separatista. Es que ya está en su país. El problema lo tenéis vosotros que creéis que vivís en otro. Disonancia cognitiva se llama. Tiene cura con ayuda de un psiquiatra.