Publicitat

Encoratgen la premsa a gravar "quan acabi"

L'organització de l'esquerra independentista Arran ha fet pintades al centre de Barcelona coincidint amb la manifestació d'aquest dissabte per protestar contra l'empresonament del raper Pablo Hasel. Una de les pintades diu "seria molt mdlrt per part teva anar-te'n a Arran".

Un dels assistents ha instat als mitjans de comunicació a gravar la pintada "quan acabi". "Les fotos després, quan acabi, quan acabi, després" ha dit un dels integrants mentre s'enregistraven els fets.

El centre de Barcelona aplega aquest dissabte a la tarda la desena manifestació en contra de l'empresonament del raper Pablo Hasel. Centenars de persones es concentren a hores d'ara al centre de Barcelona per reclamar la llibertat de Hasel. En una de les pancartes s'hi pot llegir "fins que caiguin, res a perdre, tot per guanyar".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Ojotuerto, Calafell.TAB, 28/02/2021 - 19:09

Jijijjajaka en la pintada de los pijitos.... Seria lleva tilde, jajajaj Seria es adjetivo (sobria, seca, circunspexta). Sería es el verbo.. cuando el catalàn no les sirve, no saben castellano. Escel drsma de su mundo pequeño, enfermo jijijijijijijiji y espera que busquen trabajo en el extrsmjero jijij. Multinacional con CEO " catalám" boicot. Jij

#5 Marquesa del Procés Sagrat, Santa Eulàlia de Bonanissaga, 28/02/2021 - 00:41

En castellà!!! Això és la fi del món!!!!! La revolució francesa!! Pasqual, porta'm les meves sals, que em desmaio!!

#3 Veciana, Barcelona, 27/02/2021 - 22:00

Mira,pruebas gráficas de un delito flagrante de daños.Les gustará mucho a los mossos.

#2 Pep, Barcino, 27/02/2021 - 21:32

I els indepes d'Arran ho escrituen en castellà, en l'idioma de les bèsties salvatges... IN-TO-LE-RA-"PLA"!!!

#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 27/02/2021 - 19:31

Una pequeña corrección, Sr Rius. No es "mdlrt"; creo que el Picasso del graffiti escribe "MDLR", es decir "mec de la rue". Es jerga de los raperos franceses que vienen de los barrios depauperados del extrarradio ("les banlieues") para reafirmarse en su orígenes de clase obrera. Tiene gracia que eso lo escriba un pijo xenófobo de Arran.