Publicitat
Societat · 3 de Març de 2017. 08:45h.

Pinten bastos per a Convergència

Millet també negocia amb la fiscalia

Pinten bastos per a Convergència

Millet

El judici del cas Palau es reprendrà dimecres vinent amb la incògnita de quina serà a partir d'ara l'estratègia de l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, després que la família Montull està intentant tancar un pacte amb la fiscalia per rebaixar la petició de penes de presó. Arran d'aquest moviment, Millet també es podria estar plantejant arribar a un acord, en què no negaria la implicació de Convergència.

De fet, el pacte que estaria intentant tancar la família Montull inclouria la confessió de Gemma Montull, exdirectora financera del Palau i una de les acusades, que podria confessar que la constructora Ferrovial va pagar comissions a Convergència a través del Palau.

El seu pare i exnúmero 2 del Palau, Jordi Montull, només ratificaria la confessió de la filla. Tots dos assenyalarien l'extresorer de Convergència, Daniel Osácar, com la persona que recaptava els diners. A més a més, Gemma Montull ja hauria presentat un document al tribunal en què es detalla que tres milions d'euros que se li atribuïen a ella se'ls va gastar Fèlix Millet.

En la segona sessió del judici, la fiscalia es va negar a rebaixar l'acusació contra Osàcar i contra els dos directius de Ferrovial. La sala sí que va exonerar un dels 16 acusats, Marc Martí, administrador de l'empresa Publiciutat, per prescripció del delicte.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#17 gurguri, barcelona, 04/03/2017 - 17:17

Se esta juzgando la Gúrtel, y el Cas Palau, en ambos no serà posible que triunfe la Justicia.Detrás de estos cuatreros, aparece la presunta financiación del PP y de CIU.Son gente poderosa,como en caso Noos.

#16 Carlos Gomez, vamos rafa, 03/03/2017 - 18:31

LLarga vida per aquest home.

Aquests tocs de surrealisme que gent com el Millet li aporten a aquesta farsa no tenen preu.

Sense ell res de tot aixo no seria igual.

Es com el nostre Luis de Founes. Tot Un Senyor de Barcelona.

#15 Judge Pirros, Virginia, 03/03/2017 - 16:31

Sus van a crugir. The game is over. Lo bueno/malo es que los de CDC , van a ser la CARNAZA para alimentar a los populistas y no populistas. Al cap i la fi son uns martirs jajaj. esclaus del pillatge.

#14 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 03/03/2017 - 14:33

¡Macarrón el último! ¿Y para esto han estado esperando tantos años? Hombre, si hubieran colaborado antes con la justicia, pues la gente hasta podría entender que algun año de condena se les descontara, pero ¿ahora? Por cada millón que ayuden a recuperar que les quiten un minuto de condena.

#12 Carlos Gomez, bon dia catalunya, 03/03/2017 - 12:17

Amb Pujol aquestes coses no pasaven

No recordeu quina admiracio i respecte li tenia a l´intrepida i fiscalitzadora premsa catalana i que be s´ho pasava confraternitzant amb ella a les xocolatades que els hi organitzava al Pati del Tarongers per celebrar el seu sant ?

Oi Pepe ?

#12.1 Loteries d"Agramunt, Ponts, 03/03/2017 - 16:34

El gran Lladre Corleone Pujol, deia: Ara no toca. I no tocaba, ARA SI. Quina grasia escolti.

#12.2 pepito, Barna, 03/03/2017 - 19:52

Si us plau! No os metáis con el avi Pujol que está ya muy GA-GÁ..y se va la gente cuando el toma la palabra..Pobrissó!!
No os da pena...insensatos!