Publicitat
Societat · 18 de Setembre de 2013. 22:15h.

Piqué pateix una hemorràgia cerebral

Fora de perill després d'ingressar en un hospital de Madrid

Piqué pateix una hemorràgia cerebral

Piqué, en una foto d'arxiu

El president del Cercle d'Economia, Josep Piqué, està ingressat en un hospital de Madrid després de patir una lleu hemorràgia cerebral, segons fonts pròximes.

Piqué es trobava a Madrid quan s'ha trobat malament. L'exministre s'ha marejat i ha patit una arítmia, però en tot moment ha mantingut la consciència.

L'empresari ha quedat ingressat en observació a la UCI de l'Hospital Ramón y Cajal de la capital espanyola, tot i que els metges han descartat que tingui cap problema cardíac.

L'encara màxim mandatari del Cercle d'Economia va anunciar a començament de mes que deixarà la presidència d'aquesta entitat properament. El passat mes d'agost també va deixar la presidència de Vueling.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Anna, Banyoles . Pla de l' Estany, 19/09/2013 - 10:17

Molts ànims per el Josep, lamento els comentaris d' algún bretol, fent mofa i dirli al Jordi (4 i 4.1), que aprendre català no li anirirra gens malament.

#4 JORDI, BCN, 19/09/2013 - 09:21

E-NOTICIES SOU UNAMERDA DE PLANA. AVANS QUE NINGU VAIG PLUBLICAR UNA CARTA DE RECOLÁMENT AL SR PIQUE I COM QUE VAIG DIR QUE ODIABA A CIU , NO L'HEU PUBLICAT.
VOSSALTRES US CREIEU PERIODISTES SOLS PER EL FET DE DONAR SOPORT A CIU I CIA? EL QUE SOU ES UNS VENGUTS

#4.1 jordi, bcn, 19/09/2013 - 09:46

prque el vot negatiu gilafardeus? si no teniu ni idea ni vossaltres ni els vostres lectors ,no es pas culpa meva
visca catalunya sense la independencia i fora ciu i els seus aliapts peperos.

#4.2 Albert, BCN, 19/09/2013 - 13:26

No has pensat que potser la carta estava tant mal escrita que els hi feia vergonya publicar-la? Perque si has escrit igual de bé, deunido!

Piqué, recupera't aviat, tot i ser de idees i principis molt contraris als meus, el veig com una bona persona i com un molt bon polític, respectuós, educat...

#3 xaviacus, LH, 19/09/2013 - 08:00

es el que té tornar a la política... Millori aviat!