Publicitat

Detenen a l'Aeroport del Prat una dona amb més d'1 quilo en les pròtesis

Pits de cocaïna

Imatge de les protesis

La Policia Nacional ha detingut una dona a l'aeroport del Prat de Barcelona per viatjar des de Colòmbia amb unes pròtesis mamàries que contenien més de mig quilo de cocaïna cadascuna. A la dona li havien col·locat dos implants, però les incisions no havien cicatritzat bé i presentava dues ferides a la part inferior de cada pit.

Ja a l'hospital, es va comprovar que la droga li havia arribat a la sang. Durant un control aeroportuari van sospitar d'aquesta passatgera, de nacionalitat panamenya i uns 20 anys, per les seves respostes imprecises en preguntar pel motiu del seu viatge, i la van traslladar a dependències policials de l'aeroport per fer-li un escorcoll per si portava droga a sobre o a l'equipatge.

L'agent que li va practicar l'exploració va veure com tenia en els pits gases ensangonades a la part inferior i en retirar va veure dues ferides obertes a través de les quals va veure un cos estrany de color blanc. La detinguda va argumentar que havia estat operada feia dos mesos per col·locar uns implants de pit.

El personal facultatiu del Servei de Duanes li va fer un reconeixement radiològic i davant les anomalies observades la van traslladar a l'Hospital de Bellvitge on li van extreure els implants, que van acabar sent bosses que contenien 1.377 grams de cocaïna. La intervenció ha estat realitzada per agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria del Prat de Llobregat-Aeroport.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat