Publicitat
Societat · 17 de Maig de 2022. 17:33h.

Plaga de rates a Gràcia

En un solar ocupat a tocar de dues escoles

Plaga de rates a Gràcia

Veïns del barri de Gràcia de Barcelona han denunciat que hi ha una plaga de rates en un solar ocupat del número 10 del carrer de Jaén. Una veïna ha publicat uns vídeos a Twitter on pot veure com grups de rates es mouen lliurement pel solar i també pel carrer.

Aquesta mateixa veïna ha denunciat que justament en aquest carrer hi ha l'Escola Bressol Enxaneta, una de les sortides de l'Escola Sant Josep i la seu de YMCA, una ONG que es dedica a l'acompanyament de nens i joves.

També assegura que han denunciat la situació al telèfon d'emergències 112, però lamenta que no es pugui fer res perquè "és un solar privat i s'ha de presentar instància". En aquest sentit, ha anunciat que ho traslladaran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i també a l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

El solar on hi ha les rates està ocupat des de fa un any. Els veïns expliquen que és propietat d'un fons d'inversió i que durant tot aquest temps hi ha problemes de soroll i de brutícia. La queixa ja ha provocat la reacció de la regidora de Junts per Catalunya, Francina Vila, que ha instat a l'Ajuntament de Barcelona a actuar "subsidiàriament" al solar per tal de "garantir la salut pública".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 Kropotkin, Bic, 18/05/2022 - 17:43

Estos indepres son increibles... Jua, jua, jua,....

#12 Comunicat oficial, Barna ciudaz sin ley, 18/05/2022 - 14:04

Aquest ajuntament guay, feminista i animalista, fa saber: Que procedirem d'urgència a eliminar les rates objecte de la denúncia atès que els regidors, regidores i regidoros no admetem cap mena de competència deslleial en qüestiò de embrutar la nostra ciutat, al temps que entenem que les nostres colegues amb cua tambè tenen dret a viure.

#11 Oriolgután, Marbella, 18/05/2022 - 10:04

Siempre se las puede censar y ampliar la base electoral independentista, ya que con el adoctrinamiento en colegios y medios de comunicación y el acoso al que piensa diferente no lo consiguen a lo mejor con estos compañeros de viaje de ideología similar lo logran.

#10 Kumba Payés, San Picarol de Tobagroga, 17/05/2022 - 22:50

Senyora, provi d'ensinistrar-les i així podra fundar una colla castellera. Cal que s'integrin al barri els animalons.

#9 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 17/05/2022 - 21:52

Ni las toquen, son sus mascotas, seres que sienten. Aunque sean más feas que cobrar las bolsas en el supermercado.