Publicitat
Societat · 19 de Juny de 2022. 10:54h.

Plantant cara als okupes

Albiol i veïns impedeixen una okupació

Plantant cara als okupes

L'alcaldable del PP a Badalona, Xavier García Albiol, ha estat aquest divendres plantant cara a uns okupes a Badalona, juntament amb veïns de la localitat catalana, segons una publicació que ell mateix ha compartit a les xarxes aquest dissabte.

Albiol ha explicat que ha estat "fent front a okupes agressius". Després de cinc hores, cap a les 23:00 h l'alcaldable del Partit Popular amb veïns de Badalona han aconseguit fer fora als okupes, segons ha detallat Albiol.

L'alcaldable del PP ha publicat un vídeo on se'l pot veure parlant i discutint amb alguns dels okupes. "Ja et dic jo que avui dorms al carrer", diu Albiol a una de les persones que ocupaven l'immoble a Badalona.

Segons es pot veure al vídeo, Albiol ha ajudat als veïns a què un dels okupes que es trobava fora del pis no tornés a entrar a l'immoble. També es pot veure a veïns concentrats al carrer amb crits de "fora okupes".

"Al final ho hem aconseguit i marxen", ha explicat l'alcaldable del Partit Popular a Badalona als veïns de la zona, aquests han rebut la notícia amb aplaudiments. "Felicitats a tots", ha manifestat Albiol.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Julián, Badalona, 20/06/2022 - 10:46

Nueva York tiene a spiderman, Gotham City a Batman y nosotros a Xavi García Albiol. ¡Bravo alcalde!

#8 FERRANOT, BARCELONA, 20/06/2022 - 09:48

Ojalá tuviésemos a un Albiol en Barcelona....

#7 Capit@n España, Purgandus populus!!, 19/06/2022 - 17:51

Ahora vendrá SuperLluïset al rescate. El superheroe de Marvel, que protege a los subsaharianos, con la bandera independentista como capa.

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 19/06/2022 - 16:24

El morenín se ha achantado al plantarle cara el chérif de badalona. Ahora, lleven al presidentet a la casa okupa; los senegaleses no habrán visto cosa tan pequeña y ridícula. Les contaría que ellos son también el poble catalán, welcom y tralará. Y ellos se lo merendarían bebiendo un colacao.

#5 No soy nadie, Esplugues de llobregat, 19/06/2022 - 15:44

Que triste que está desagradable situación solo sirva para hacerse unas fotos y poco más, aquí no hay respeto por la propiedad privada y el estado nos deja solos