Publicitat
Societat · 13 de Setembre de 2021. 13:24h.

Plega la vicerectora que tenia "ganes de foc" per la Diada

El rector de la UPC li agraeix el seu “acte de generositat”

Plega la vicerectora que tenia "ganes de foc" per la Diada

(foto: UPC)

El rector de la UPC, Daniel Crespo, ha anunciat a twitter que “la vicerectora de Qualitat i Política Lingüística #UPC, Núria Pla, ha presentat avui la seva dimissió per tal d’evitar que les interpretacions d’una piulada publicada al seu compte personal de Twitter puguin afectar la institució”.

“He acceptat la seva dimissió tot agraint la feina feta durant aquests mesos i el seu acte de generositat cap a la Universitat. La UPC és plural, diversa i treballa per a la construcció d’una societat més lliure, democràtica, justa i cohesionada”, ha afegit.La vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Núria Pla, va assegurar, mitjançant una piulada, tenir "ganes de foc, de contenidors cremats i d'aeroport col·lapsat".

Núria Pla va publicar aquest missatge durant la Diada al seu compte de Twitter. La vicerectora de l'UPC va esborrar la piulada i també el seu compte a la xarxa, després de la polèmica per la seva publicació.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#54 bejota, bcn, 16/09/2021 - 18:28

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS NURIA PLA,RAHOLA , FERRUSOLA, FORCADELL, DE GISPERT, PONSATI Y DEMÁS EJMPLARES DEL MATRIARCADO ,CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.

#53 bejota, bcn, 16/09/2021 - 18:26

LO QUE CUENTA EN QUE EN 2019 HUBO CUANTRO ELECCIONES EN CATALUÑA Y, EL SEPARATISMO PERDIOÓ MÁS DE 300 MIL VOTOS. EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 2021 TRAS CUATRO AÑOS DESDE EL 2017 CON POLITICOS EN LA CÁRCEL O HUIDOS , EL SEPARATISMO PERDIÓ CASI 700 MIL VOTOS Y SÓLO FUE A VOTAR EL 53% Y NO EL" 80% VOLEMVOTAR"

#52 Carme, Barcelona, 15/09/2021 - 12:04

Sra vicerectora, està molt bé que plegui del seu càrrec, vergonya li hauria de donar d'ocupar un càrrec públic, d'ensenyament i fer aquestes declaracions tant poc democràtiques, a no que els que no som democrates som els que no pensem com vostès, que volem viure en pau i sense violència però és ben cert que d'on no n'hi ha no en pot rajar.

#51 Flanagan, Tabarnia City, 14/09/2021 - 18:05

Ya la colocaran en otro chiringuito pero de momento atxc.

#50 Pere que tomba, BCN, 14/09/2021 - 10:55

Home, ja que parlem de neutralitat a les institucions catalanes, mai no us he vist criticar en Francisco Caja, que va ser catedràtic a la UB alhora que president de Convivencia "Cívica" de Catalunya... el que critiqueu és que no sigui de la vostra "corda". La uni ha de ser "plural", no neutral, tothom té dret a la seva opinió.