Publicitat

Anna Hernández diu que només tenen "deutes", "una casa" i "un cotxe de fa deu anys"

Pobres Montilla

José Montilla i Anna Hernández, en una imatge d'arxiu

Anna Hernández, esposa del president José Montilla, ha assegurat que "l'únic que tenim són deutes", en el llibre Descobrint Montilla, una biografia autoritzada pel cap de l'executiu català.

"I de propietats, en tenen? Hi ha alguna cosa de cert en el comentari que m'ha arribat referent al patrimoni que suposadament haurien acumulat els darrers anys?", li pregunta l'autor del llibre, Gabriel Pernau, a Hernández. Aquesta exclama, tot seguit, amb un "per favor!" i afegeix "mira: jo només tinc una casa, no tinc res més, en absolut; ni m'ho podria comprar ni m'ho compraria".

"Trobo que tenir segona residència -segueix- és una barbaritat, perquè l'has de cuidar, l'has de mantenir, sempres has d'anar al mateix lloc... Jo prefereixo variar, anar de lloguer (per les vacances). No tenim propietat no només perquè no puguem tenir-ne, sinó perquè no som d'aquesta cultura. Jo tenia més patrimoni abans de casar-me amb ell que ara".

L'esposa de Montilla afegeix que "si tenim aquesta casa és perquè vam vendre la meva. No tenim res més, pots mirar-ho on sigui. I tinc un cotxe de fa deu anys que no penso canviar perquè va la mar de bé. L'únic que tenim són deutes".

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#73 Mr. X, bcn, 02/03/2010 - 03:54

Domènec: volen enganyar el 27% o més dels que vagin a votar a les properes eleccions. Així de simple.

#72 Domènec, Lleida - Catalunya, 01/03/2010 - 18:35

Els extrems es toquen. Els d'esquerra,sra.Montilla, diu lo mateix que els de dretes,Sr. Camps. És proverbial aixó nois!! Voleu dir que no se ho han copiat?Com poden ser tant curts de pensar que algu es creurà aquesta insensatesa?A qui volen enganyar?

#71 Aitor, L'H, 01/03/2010 - 16:00

Doncs jo preferiria un president i uns dirigents que estiguessin podrits de calers i que no necessitessin sagnar les nostres butxaques per mantenir o augmentar el seu status.

#70 Sara, Sabadell, 01/03/2010 - 15:40

Si amb el que guanyen entre tots dos tenen deutes... Que n'han fet dels milers i milers d'euros que guanyenn al mes i durant tants anys...?

#69 marc, bcn, 01/03/2010 - 15:34

jajaj deuen ser cocainomanos si no no s enten