Publicitat
Societat · 25 de Juny de 2009. 12:52h.

Polèmica per l'absència de partits catalans en el funeral de Ferrer

Hilari Raguer creu que "Vicenç Ferrer mereixia una atenció i una solidaritat"

Polèmica per l'absència de partits catalans en el funeral de Ferrer

Raguer, durant l'entrevista

El monjo de Montserrat i autor del llibre “Mecanoscrit sobre els monjos de Montserrat”, Hilari Raguer, en una entrevista a “Els matins”, ha lamentat la poca presència de les institucions catalanes als funerals de Vicenç Ferrer. “Jo em queixo de l’abstencionisme dels nostres polítics davant d’aquest fet. Els catalans presumim de catalans universals i d’estar oberts al món. El cas de Vicenç Ferrer mereixia una atenció i una solidaritat amb la seva persona i la seva obra”, ha dit.

Davant del fet que la Conferència Episcopal Espanyola hagi decidit no publicar cap nota de condol per la mort del cooperant, Raguer ha mostrat la seva perplexitat. “No ho entenc. Té unes altres mires, unes altres prioritats. Es retrata amb aquest gest.”

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Sifre, alzira, 28/06/2009 - 20:38

El 99% de la población de este planeta no le llega ni a la suela de los zapatos a Vicente Ferrer. Persona que dedicó su vida a algo que merece la pena. No como la mayoria de los mortales que nos dedicamos a sobrevivir y a sacar partido a lo que sea.

#12 Julià, Barcelona, 26/06/2009 - 12:28

Per què els catalibans com l'Arnau són incapaços d'entendre que es pot ser universalista sense proclamar constantment l'odi cap a Espanya? Són tan provincians que per ells al món només existeixen Catalunya (bona) i Espanya (dolenta). I res més.

#11 dumas, dumas, 26/06/2009 - 09:35

i aquest qui era, un cantant de rock?

#10 Arnau, Figueres, 26/06/2009 - 09:35

Vicente Ferrer, un nacionalista espanyol disfressat d'universalista. Un universalista que anava per la vida dient que era espanyol. Per això tots els espanyolistes de l'e-notícies corren a defensar-lo, perquè saben que era dels seus. Déu els cria i...

#9 Roger, bcn, 26/06/2009 - 09:33

Si hi van perqué sí, sinó perqué no. Que si va una respresentació del govern que ha costat tans milers. Perfavor......