Publicitat
Societat · 1 d'Agost de 2008. 21:21h.

Polèmica per un vídeo en català a Madrid

L'empresa promotora el retira parcialment

Un vídeo amb continguts en català i castellà ha estat retirat parcialment de la web amb la promoció d'un poliesportiu de la zona de Carabanchel Alto, a Madrid, després de la sol·licitud realitzada en aquest sentit per la direcció d'Esports de l'Ajuntament de Madrid, segons ha informat elmundo.es. L'empresa adjudicatària del poliesportiu és Duet Sports, i a l'apartat de Madrid de la web, on figura la informació sobre el poliesportiu, s'havia ubicat un vídeo que la web de l'empresa utilitza per promocionar les seves activitats, i en el qual alguns protagonistes parlen en català.

Alguns veïns van veure les imatges del vídeo i van sentir el seu contingut, informant l'associació de veïns de Carabanchel Alto que part del contingut era en català. L'associació es va dirigir a la direcció d'Esports de l'Ajuntament de Madrid, que va demanar a l'empresa la retirada del vídeo. Duet Sports va retirar el vídeo de l'apartat geogràfic de la web corresponent a Madrid, on figura el projecte del poliesportiu, encara que el vídeo esmentat continua visible en la web de l'empresa.

Promoció del poliesportiu en la web de Duet Sports
Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 Fran, Llinars, 10/08/2008 - 15:47

TREBLA,es pot saber a quien societat vius?Sabadell no es Angola ni Uzbekistan.Estas dient que a Cat tot lo que es fa en catala tambe es fa en castella?DAVID,es una llengua espanyola,pero aixo no vol dir que es parli a la resta d´Espanya.

#48 ei, bcn, 04/08/2008 - 19:48

Si el video hagues sortir algú parlant en angles, a Madrid ningú s'hagues queixat i a sobre, segur que dirient que es un poliesportiu molt obert al mon i amb prestigi...però com ha sigut en catala, això si que és un despretigi pel poliesportiu...

#47 Trebla, Sabadell.com, 04/08/2008 - 13:18

Us imagineu que aqui a catalunya es fes retirar un video perque parlen en castellà, valguem deu.
Nazionalisme espanyol exclent

#46 Aitor, L´H, 04/08/2008 - 11:55

Aquest és el cosmopolitisme espanyol, la tolerància personificada, abraçador de totes les manifestacions culturals i lingüístiques vinguin d on vinguin. Em venen ganes de vomitar.

#45 david, Barcelona, 04/08/2008 - 11:40

pero que no deien que "el catalan es una lengua española"? aquests espanyoloides son la repera...