Publicitat
Societat · 25 de Maig de 2022. 16:08h.

Policies es querellen contra Rufián

Per equiparar agents amb un líder d'Ultras Sur

Policies es querellen contra Rufián

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha presentat una querella davant el Tribunal Suprem contra el portaveu d'ERC en el Congrés, Gabriel Rufián, per un presumpte delicte d'injúries en equiparar a agents de la Polícia amb un dels líders de Utras Sur detingut aquesta setmana.

El sindicat ha exposat en un comunicat que "no tolerarem declaracions públiques que criminalitzen a la Policia i fan que creixi l'odi cap als funcionaris que treballen per la llibertat i la seguretat de tots els espanyols". Els agents han fet referència a un missatge publicat ahir dimarts pel diputat en el seu compte de Twitter que, al seu judici, "té un significat òbviament intencionat i degradant de menyspreu per als funcionaris".

Rufián va retuitar una publicació del compte oficial de la Policia en la qual s'informava que havia estat detingut "un dels líders de #UltraSur" i en el qual es veia als tres agents que van practicar la detenció al costat del sospitós. "Qui és dels 4?", va preguntar el diputat d'ERC.

El sindicat policial ha reflectit en la querella que Rufián "busca clarament igualar als policies amb un presumpte delinqüent acusat de delictes greus, i fent-ho en to pejoratiu" i que va publicar el missatge "conscient del caràcter injuriós".

"Des del SUP no tolerarem ni una sola vegada més que Gabriel Rufián o qualsevol, torni a desacreditar a policies, per a lluir-se en el seu discurs i satisfer el seu desmesurat ego polític", ha indicat després d'assegurar que ha demanat al Suprem que cridi a declarar al diputat "com més aviat millor".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 26/05/2022 - 07:48

Se le calentó el teclado y si hubiera algo de justicia, todos ya sabemos lo que le debería suceder al Sr. Juan Gabriel. No el cantante. Y todos sabemos como debería fallar la justicia en relación a sus calentones [de teclado].

#9 pasaba por aqui, Fondo sur del bernabeu, 25/05/2022 - 20:36

Cuando se quitan el uniforme no hay quien los distinga...

#9.1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 25/05/2022 - 23:03

La turba fan del"ACAB"también son iguales cuando se les acaba el porrete,no te quepa duda

#9.2 Pan con tomate y jamón ibérico, El talegazo progre.., 25/05/2022 - 23:27

Sin embargo a tí se te reconoce rápido, como todo buen bananero llevas tatuada una estrella roja en la frente...

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 25/05/2022 - 20:03

Me gusta que los policías se querellen contra Rufián....¡pero me gustaría más aún que lo detuvieran!

#7 manu21, mes fesses, 25/05/2022 - 19:43

El rififi, "En 18 meses dejaré mi escaño para regresar a la República Catalana"el 12/12/2015 Rufifi y Carvalho: 196.726,04 euros al año por “montar el show” en el Congreso,el elevadísimo sueldo de Rufifi pagado por el erario público Español, entiendo mejor por qué no te gustaría una república bananera , ¿Conseguirías el mismo sueldo?

#5 manu21, moncul, 25/05/2022 - 18:40

El rififi, es el mismo, que el pobre coletas: ejerce de humilde proletario, pero vive como un marqués, critica a la policía y a la guardia civil, pero luego pide la vigilancia de una veintena de agente del Cuerpo Nacional de Policía en el chalet , Rufián pide ayuda a la Policía Nacional cuando un anciano le insulta por las calles de Madrid