Publicitat
Societat · 10 de Gener de 2013. 20:21h.

Porta sense pany a una comissaria dels Mossos

Un sindicat denuncia que "és un greu problema de seguretat"

Porta sense pany a una comissaria dels Mossos

Imatge de la porta trencada

El sindicat de Mossos d'Esquadra, SME-CCOO, ha denunciat que una porta trencada a la comissaria de Pineda de Mar causa "un greu problema de seguretat".

El sindicat ha adreçat un escrit al Director General de la Policia per explicar que "la porta d'accés a la comissaria que dóna al pàrquing interior està espatllada fet que fa que romangui oberta i que qualsevol persona aliena a la comissaria hi pugui accedir lliurement".

"Això comporta un greu problema de seguretat a la mateixa comissaria, ja que aquest pàrquing està limitat per unes tanques força baixes que són fàcils de superar des de l'exterior de la comissaria i de fet, alguna vegada s'ha sorprès persones alienes dins el pàrquing", afegeixen.

També diuen que això "comporta un greu problema de climatització", fet que s'ha de tenir en compte en "època de racionalitzar despeses".

Per tot plegat reclamen que s'instal·li "una porta amb sistema digital d'obertura per codis com ja en disposen moltes altres comissaries" o en cas que no es pugui es repari la que ja hi ha.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Marc, Badalona, 10/01/2013 - 23:51

1.Flipo que aixo sigui noticia
2.flipo que els sindicats dels mossos es dediquin a aixo. Realment MOLT poca feina

#2.1 Maria, Tàrrega, 11/01/2013 - 14:12

Marc, si entres a les tres o quatre pricipals webs dels mossos que trobaràs a qualsevol buscador veuràs que, no els sindicats, no, els mossos, no fan res més en tot el dia (i la nit).

#1 narcisa, barcelona, 10/01/2013 - 20:46

no falla, es comença amb les pàgines roses descolorides de La Vanguardia Española, i s'acaba fent servir l'uralita de la taulada... o les fustes de plàstic de les portes.