Publicitat
Societat · 30 d'Abril de 2010. 14:58h.

"Potser ara Montilla no arribaria a president"

Set instituts de Barcelona protesten per la supressió del batxillerat a les seves aules

La comunitat educativa de set instituts de Barcelona s'han concentrat a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar per la supressió del batxillerat de cara el curs vinent. Albert Sorribes, director de l'IES Rambla Prim, ha acusat el Govern i el Consorci d'Educació, que és qui aplica la política educativa, de tenir "molt poca sensibilitat" amb aquesta decisió.

Sorribes ha assegurat que si el president José Montilla, qui va fer el batxillerat nocturn, estudiés ara al Rambla Prim "segurament sí" arribaria a ser el cap de l'executiu, "però si ens el treu potser no", ha afegit.

Per la seva banda, Mari Àngels Marengo, representant del professorat de l'IES Montjuïc, ha dit que "el batxillerat nocturn fa quinze anys que el vam perdre" i que ara lluiten per mantenir l'ordinari.La concentració ha estat convocada per l'IES Montjuïc, que va convidar a tots els centres afectats. Van assistir representants de IES Collserola, IES Rambla Prim i IES Montjuïc.

Els manifestants han lliurat un escrit a la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, i posteriorment s'han reunit amb regidors de Convergència i Unió.

Una imatge de la protesta
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Rosa María Romero, Barcelona, 03/05/2010 - 11:52

I per llogar-hi cadires la vaga que fan avui els treballadors de Rodalies i en canvi, els treballadors no ens manifestem per coses importants. Caldrà contractar més anestesistes, perquè de ben segur que tot esclatarà en qualsevol moment. Món al revés.

#2 Rosa Maria Romero, Barcelona, 03/05/2010 - 11:51

Em sembla que el que volen els polítics es donar drets a tort i dret però que aquests drets costin poc. Sembla un desmantellament del sector públic, començant per sanitat i ara toca educació. Dos dels quatre pilars bàsics del "Estat de Benestar".

#1 Rosa María Romero, Barcelona, 03/05/2010 - 11:49

Nul o gairebé nul interès que desperten les notícies relacionades amb educació i formació. No obstant això, ho pagarem molt i molt car d'aquí uns anys, quan tinguem una generació que ha cursat ESO. Els nivells cauen a tots els nivells formatius.