Publicitat
Societat · 1 de Març de 2014. 14:35h.

Precintat un 'after' il·legal

Al barri Gòtic de Barcelona

Precintat un 'after' il·legal

Una imatge de l'interior del bar il·legal precintat per la policia

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han precintat un bar musical il·legal situat al carrer Obradors del barri Gòtic de Barcelona.

Aquest establiment exercia com a ‘after’ sense comptar amb la corresponent llicència d’activitat ni amb l’assegurança de responsabilitat civil, segons han informat els Mossos a través d’un comunicat.

El local precintat té capacitat per unes 40 persones i en el moment de la inspecció n’hi havia 107 al seu interior. Els agents han denunciat al propietari de l’establiment per infraccions greus com tolerància al consum, desenvolupar l’activitat sense llicència o trencament del precinte judicial.

Durant l’operatiu els efectius dels dos cossos policials van interposar 8 denúncies per tinença de substàncies estupefaents a usuaris que es trobaven a dins del bar musical. Finalment, després de posar les denúncies i fer les identificacions pertinents, la policia va precintar el precinte de l’establiment i la soldadura de la porta d’accés.
 
L’Ajuntament de Barcelona ja havia realitzat un precinte de l’activitat d’aquest local el passat octubre, però la policia va detectar el 26 de gener que el local tornava a exercir l’activitat de manera clandestina, i per aquest motiu han realitzat aquest operatiu conjunt.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 01/03/2014 - 19:53

Eso les pasa por no poner esteladas en la puerta.

#1.2 PEPELUIS, LLEIDA, 01/03/2014 - 21:52

ES VERITAT?LA MAJORIA EREN DELINQÜETS CASTELLANOPARLANTS?VAMOS, LO NORMAL...