Publicitat
Societat · 11 de Juny de 2018. 22:36h.

Pregària per la independència a Montserrat

L'ANC convida a pregar “pels presos i els exiliats”

Pregària per la independència a Montserrat

La sectorial de cristians de l'ANC organitzarà aquest dissabte al Cambril de la Mare de Déu de Montserrat una pregària “pels presos i els exiliats”. “Tothom, creients des de les diverses Fes, com no creients amb els quals compartim valors universals des d'altres fonts, som convidats a pregar pels presos i els exiliats polítics”, assegura l'entitat.

També demanen pregar per “afrontar amb saviesa, coratge i generositat els reptes que aquests temps greus ens planteja”. “Omplim Montserrat del groc de la llibertat!”, criden els organitzadors.

Cristians per la Independència asseguren a la seva pàgina de Facebook que “junts pregarem per aquells que l'Estat espanyol té segrestats, represaliats i pels que han pogut fugir a l'exili”. “La pregària és una de les diverses contribucions que els cristians podem fer pel nostre país”, indiquen.

pregaria.jpg

Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#30 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU MASES CARRIL BICI I CICLISTES PER SOBRES LAS ACERAS NO LOS MULTAN , ¿ I SERA EL PRESIDENT DE CATALUNYA QUIM TORRA A MONTSERRAT EL 16 DE JUNY DISSABTE ? I E, 12/06/2018 - 22:17

BARTOMEU EL PRESIDENT DEL BARÇA I SERA EL DISSABTE A MONTSERRAT EL PRESIDENT DE CATALUNYA QUIM TORRA ? Cal fer UNA FESTA DE LA FE CRISTIANA I BEN CATALANA ..EL MONASTIR DE MONTSERRAT SIMBOL DE LA LLUITA ANTI-FRANQUISTA ANTI-FAIXISTA MONTSERRAT VERGE I PATRONA DE CATALUNYA Alla san de encendra ESPELMES NO AL CARRER

#29 Albert, BCN, 12/06/2018 - 19:55

Despues habra alguien que dude que el nazi onalismo es la nueva religion. Yo casi me inclino a pensar que ni a religion llega, puesto que no quiere el bien comun, sino mas bien una secta para enriquecimiento de los politicos indepes y otros lideres mesianicos

#28 El futur de Montserrat, Lutecia, 12/06/2018 - 15:04

Com diría Obelix: Aquests monjos estàn grillats!", no veuen que fent el gara-gara a la ANC, aquests en quatre dies convertiràn el monestir en una mesquida musulmana?. Ja poden encarregar una nova versió del Virolai. Que els del Procès van per on van, o sigui amb els seus amics.

#27 M, Sabadell, 12/06/2018 - 12:07

Ahora toca ir a llorar a Montserrat, todos juntos y de amarillo, otra butifarrada.
Si sabían que jugaban de farol, las cartas que tenían y las consecuencias , que no lloren ahora diciendo que era una broma sin malicia.

#25 El Sifoner, La Barrassota con Tabarnia, 12/06/2018 - 11:48

Asi es que "La Monse" es politica y secesionista, ya no protege a los no-secesionistas. Ya podemos tirar sus medallitas, sus estampitas. Pues reniego de ella y ya no le rezo mas, me pasare a otra virgen que no sea partidista.