Publicitat
Societat · 19 de Desembre de 2013. 10:14h.

Pregàries per la independència

Cristians de l'ANC resen a la Sagrada Família per un estat independent

La sectorial de l'ANC Cristians per la independència ha celebrat un acte en acció de gràcies "per la feina feta fins ara a favor del dret a l’autodeterminació i la independència del nostre poble i per demanar coratge i saviesa per afrontar els reptes del 2014".

En la pregària "símbols del nostre compromís", que s'ha celebrat a la Cripta de la Sagrada Família, han ofert una senyera, un triangle blau, un estel i un full de calendari "com a símbols del compromís dels presents".

"La senyera; símbol del amor i compromís amb la pàtria; el triangle blau, símbol del compromís amb la humanitat; l'estel blanc, símbol de la llibertat; el full de calendari, el compromís amb la consulta sobre el nostre futur col·lectiu", han manifestat.

Moment de la pregària
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#38 BEJOTA, BCN, 21/12/2013 - 16:00

El president de La Caixa, Isidre Fainé, ha confessat el seu malestar amb la deriva independentista de CiU, esperonada per ERC i pels mitjans de comunicació autonòmics, fins al punt que el destacat financer li hauria etzibat a Artur Mas, en conversa privada, "President, t'estàs equivocant".


#38.1 Josep, Barcelona, 22/12/2013 - 23:17

doncs Gaudí era independentista i parlava que l´única manera d´aconseguir un país just era sent independents. Els vostres grans ideòlegs qui són? Els falangistes? Per què no us dediqueu a restituir la memòria d´autors espanyols com Lorca? Em cauria la cara de vergonya.

#37 Alberto, bcn, 21/12/2013 - 00:11

Mataban curas porque era más fácil que ir al frente a luchar en igualdad de condiciones contra un ejército regular. O sea, asesinos y cobardes. Malditos por siempre

#36 Amador, Lérida, 20/12/2013 - 02:55

Recordemos que Rouco Varela pidió hace unos años que se rezara por la unidad de España. ¡Menuda gentuza los que rezan por cualquiera de estas razones!

#35 Pere, Lleida, 19/12/2013 - 22:59

El missatge de l'Evangeli no entén de trencadisses ni d'egoismes fonamentats en el complex de superioritat dels nostres patriotes.
Molts dels qui estan sembrant la divisió i l'odi, de ben segur acabaran a l'infern, per molt que vagin a posar-hi floretes a la Moreneta.

#34 pepe, andorra, 19/12/2013 - 20:43

pues a mi el palabro de resar me suena fatal. Lo de preguem y eso me suena mejor. Claro q la opnion de un hispano parlante en cat no cuenta mucho. Pero sigo pensando q pregar es mucho mejor palabro q resar.