Societat · 15 d'Octubre de 2015. 10:54h.

Premi a l'unionisme de Bonet

Per "les seves aportacions a la concòrdia entre els catalans i la resta dels espanyols"

Premi a l'unionisme de Bonet

Josep Lluís Bonet

L'Associació per la Tolerància lliurarà aquest divendres dia 16 d'Octubre el XXI Premi a la Tolerància a l'empresari José Luis Bonet Ferrer, president de Freixenet, de la Fira de Barcelona i de la Cambra de Comerç i Indústria d'Espanya.

El Jurat que el va escollir en el mes de juny va destacar "la seva responsabilitat cívica com a ciutadà i empresari, així com la seva implicació i la seva valentia en defensar la Marca Espanya i la seva unitat, en un temps on moltes empreses catalanes han esquivat aquest tema".

Així mateix, ha subratllat "les seves actuacions en favor de la conciliació entre catalans de diverses idees i les seves aportacions a la convivència i a la concòrdia entre els catalans i la resta dels espanyols, sent ell mateix un exemple de ponderació, seny i pragmatisme".

A la targeta commemorativa que s'adjunta s'indica la composició del jurat que va comptar amb personalitats com el cantant Loquillo, el compositor Sabino Méndez i el catedràtic de Dret Constitucional Francesc de Carreras, entre d'altres. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc a les 19: 30h a l'Hotel Tryp Apolo de Barcelona (Av. Paral·lel 57-59) i més del mateix Bonet intervindrà Joan Llorach, coautor amb Josep Borrell del llibre "Els comptes i els contes de la independència".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 JC, Barcelona, 17/10/2015 - 01:57

Enhorabuena por su valentía en un contexto ambiental absolutamente hostil. Los empresarios que tienen contratos públicos con la Generalitat y ayuntamientos separatistas temen con argumentos que pronunciarse en contra del proceso signifique quedarse sin contrato o sin la posibilidad de renovación.

#12 Josep Capelledes, Barcelona, 16/10/2015 - 21:02

Per als que donen el premi la conciliació és que els indepentistes renunciem ales nostres idees, ja que ells estan en possessió de la veritat absoluta.
Podrà el Sr. Bonet endur-se els ceps en testos com si fòssin bonsais i replantar-los a Toledo? Tant de bó. Més espai per fer bon cava.

#11 BEJOTA, bcn, 16/10/2015 - 17:47

N.B. CAL RECORDAR QUE LES 40 EMPRESES MÉS IMPORTANTS DEL QUEBEC VAN MARXAR CAP LA RESTA DEL CANADÁ.COMPTA ,PERQUE EL QUEBEC I CATALUNYA SÓN MOLT SEMBLATS:7 MILIONS AL QUEBEC ,7 MILIONS CATALUNYA :CAP L'OEST 30 MILIONS AL CANADÁ I 40 MILIONS CAP L'OEST DE LLEIDA.LES EMPRESES HO TENEN CLAR

#10 ambaixadorCAT, UK, 16/10/2015 - 14:40

A l'empresa on treballo a UK un cop van comprar cava Freixenet per fer una celebració: va ser l'últim cop. Els següents cops han comprat un prosseco italià que li dona mil voltes, una llàstima per què hi ha caves boníssims.

#9 jaume castell, BCN, 16/10/2015 - 13:14

Aquest no es el que fabrica vinagre amb gas, i que está ensorrant la denominació CAVA ?.

#9.1 ambaixadorCAT, UK, 16/10/2015 - 14:34

efectivament.
La veritat és que el vinagre amb gas que fabrica encaixa més a la marca espanya que a la DO Cava, així que en certa manera el premi de "potenciar" la marca espanya se'l mereix.
Tan de bo vengui el seu producte com a "vino espumoso español", i deixi la marca Cava pels bons productors.