Publicitat
Societat · 8 de Maig de 2022. 20:04h.

Premi de consolació

Declaren "territori alliberat de la República catalana" el municipi gironí de Bàscara

Premi de consolació

Un grup independentista anomenat Desobediència Civil ha declarat aquest dissabte el municipi de Bàscara, de la província de Girona a la comarca de l'Alt Empordà, com el "primer territori alliberat de la República Catalana".

Aquest grup de persones han creat llocs fronterers amb barreres a les carretes d'accés al municipi. A més, han penjat una pancarta al balcó del consistori amb el lema "Ajuntament alliberat" i han pintat un mural de grans dimensions a la façana d'un edifici on es pot veure escrit "esteu entrant a territori alliberat".

També s'ha repartit un "passaport català" i unes monedes pròpies anomenades el "cat". A més, s'han encarregat de fer arribar a les persones del municipi un "ban municipal" de l'autoproclamat "Ajuntament republicà provisional".

Després de tot, aquest diumenge el grup Desobediència Civil ha denunciat un "atac feixista a la República Catalana". En aquest s'ha destrossat els punts fronterers i s'han pintat els murals que prèviament havien realitzat el grup independentista.

"No ens aturarem, avui Bàscara respondrà més forta que mai. Fem una crida a l'autodefensa de Bàscara. Poble a poble", ha publicata aquest diumenge Desobediència Civil al seu compte de Twitter.

Publicitat
Publicitat

79 Comentaris

Publicitat
#64 pepe, andorra, 11/05/2022 - 13:24

pues estaría bien corresponderles, haciendo lo mismo en Barcelona, si no fuera una ciudad de cobardes y de separatas traídos del interior, como Marruecos en el Sahara, se debería hacer lo mismo en, por ejemplo, Torre Baro, pq solo tiene una entrada y salida. Ya verías tu como ahí si q la policía regional pondría los medios para evitarlo.

#63 Borinot, Terrassa, 10/05/2022 - 08:38

Me asombra, parece sacado de una pelicula de los hermanos Ozores. Estos con su aduanita, los yayos cantaires en los ayuntamientos, los de la meridiana, el Puigdemont y compañia haciendo el ridiculo por europa.....En serio no les da verguenza? Mi hermano siempre decia que lo peor es un tonto que no sabe que es tonto.

#63.1 pepe, andorra, 11/05/2022 - 13:25

desde los tiempos de los griegos, se sabe q lo peor es ser un esclavo q cree q es libre, tal y como pasa actualmente en España y en general en todo el mundo occidental.

#62 Tabarnés puro, Barcino, 09/05/2022 - 20:11

Gente que sueña con corralitos, fronteras, aduanas,... ¿en qué siglo se perdieron estos paletos?
¿Y dónde estaban los mozos?

#61 Tabarnés puro, Barcino, 09/05/2022 - 20:08

Gente que sueña con corralitos, fronteras, aduanas,... ¿en qué siglo se perdieron estos paletos?
¿Y dónde estaban los mozos?

#60 Risitas, Estremera, 09/05/2022 - 19:41

jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja