Publicitat
Societat · 18 de Juny de 2021. 12:01h.

Preparant el terreny

Pedro Sánchez auncia la fi de la mascareta, que pot coincidir amb els indults

Preparant el terreny

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat la fi de la mascareta al carrer. El dissabte 26 de juny ja no caldrà dur-la en espais a l'aire lliure, i que s'aprovarà dijous de la setmana vinent en un consell de ministres extraordinari.

Ha fet l'anunci a l'inici de la seva intervenció en la clausura de la XXVI reunió del Cercle d'Economia que se celebra a Barcelona. Sánchez ha destacat la rapidesa en la vacunació, com a principal motiu per prendre aquesta decisió.

"Celebrarem un consell de ministres extraordinari el proper dijous i proposarem que no sigui obligatòria la mascareta en espais lliures a partir del dissabte 26 de juny”, ha indicat.

D’aquesta manera, la fi de l’obligatorietat de la mascareta podria coincidir amb l’obtenció dels indults per part dels polítics independentistes presos.

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, va assegurar dimarts passat que el Consell de Ministres estudiarà els indults la primera setmana de juliol "o abans". "Com més aviat els acabem millor", va afirmar.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Eduardo González Palomar, Manlleu, 19/06/2021 - 06:47

Gente que se dice de izquierdas en “Madrit” mantiene la maquinaria propagandística a todo trapo para “ensanchar” aún más las diferencias entre pijos independentistas y honrados catalanes.

#2 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 18/06/2021 - 15:57

Hay muchos riesgos en la calle todavía,cruzarse con otros ya es un riesgo.Sigue habiendo una alta mayoría sin vacunar, y tenemos recientes mutaciones;el llamado covid delta, que afecta a vacunados y no vacunados.
Lisboa entra en confinamiento este fin de semana por el turismo inglés.
Hay que prevenir.

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 18/06/2021 - 12:56

Home, d'alguna manera s'ha de desviar l'atenció dels indults i com que la cimera de l'OTAN ja ha acabat no pot repetir el numeret del Biden...